Szerda délután is számíthat zivatarokra, felhőszakadásra

Szerda délután az ország délnyugati határában lehet felhőszakadásra, zivatarra számítani, de később az ország egész területére kiterjedhetnek a viharok. Csütörtökön sok eső eshet.

2018. június 13. 16:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Demeter Márta hivatalosan is megkapta a magáét Orbán Flóra repüléséről Válaszolt a honvédelmi miniszter az LMP-s Demeter Mártának, aki a miniszterelnök lányának feltételezett "nemkormánygépes" repüléséről nyújtott be a héten írásbeli kérdéseket. Lényegében senki sem az, akinek véltük, és nem is volt ott, ahol a képviselő gondolta.
Hiába a rákkeltő anyagok szivárgása, a hatóságok szerint nincs gond a budapesti ivóvízzel A Fővárosi Vízművek szerint az ivóvízellátást nem veszélyezteti a rákkeltő anyagok folyóba szivárgása, a kormányhivatal szerint pedig már korábban kármentesítésre kötelezték a terület tulajdonosát. Most a hatóságok is mintákat vesznek a vízből.
Rákkeltő anyagok a Dunában: a Nemzeti Közműveknek kellene lépnie Az óbudai önkormányzat szerint évtizedek óta ismert problémáról van szó, de az ügyben csak a terület tulajdonosa, az NKM Földgázszolgáltató Zrt. léphet.
20.10-kor, 21.45-kor, 22.35-kor figyelmeztették, majd vitték is videó az első budapesti hajléktalanperről Figyelmeztetéssel megúszta az a budapesti hajléktalan férfi, akit a hétfőn hatályba lépett jogszabály szerint eljárva a rendőrök alig 2,5 óra alatt bevittek. A kíméletlenül gyors eljárás nyomán még több mint hatezer forintot is ki kell fizetnie.
Még nagyobb gazdaságfejlesztési támogatást kap a kárpátaljai magyarság Elérte a 17 milliárd forintot a kárpátaljai magyarságnak a magyar kormány által az elmúlt két év során nyújtott gazdaságfejlesztési támogatások összege, de tekintettel a jelenlegi nehéz helyzetére a magyar közösség jövőre az eddiginél is nagyobb támogatásra számíthat – jelentette ki Magyar...
Morawiecki: Varsó elemzi az Európai Bíróság döntését A varsói kormány elemzi az Európai Bíróság döntését, miszerint fel kellene függeszteni a lengyel legfelsőbb bíróságról szóló törvénynek a bírák nyugdíjkorhatárára vonatkozó előírásait - közölte pénteken Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök

Top hírek:
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
Orbán sem harcolhat mindig, most mással szerez népszerűséget
Nem csak a dohányzást, az internetes zaklatást is vasszigorral büntetné Lázár János Bűncselekménnyé szigorítaná a zaklatást a Fidesz korábbi erősembere.
Hidegebb lesz és eshet is a hosszú hétvégén A 20 fokot már nem éri el a hőmérséklet a hétvégén, és többször eshet is.
Rogánék még nem foglalkoztak Lázár dohányzást betiltó javaslatával A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánybiztos még nem nyújtott be hivatalos javaslatot, így egyelőre nincs miről beszélni.
Képtelenség, de fokozza a baloldal: Karácsony Puzsérral hadakozik Szórakoztató hónapok elé nézünk.