Bekérették Rómában a francia nagykövetet az Aquarius mentőhajó miatt

Magyarázatot várnak a hajó kizárására.

2018. június 13. 16:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megérkezett Vallettába az Aquarius mentőhajó A hajó öt napig vesztegelt a Földközi-tengeren, miután több kikötő is megtagadta fogadását.

Friss hírek
Közel két tucat diák halt meg egy hajóbalesetben A hajón utazó gyerekek a Nílus túloldalán fekvő kabnai iskolájukba tartottak.
Meghalt a Londonban megkéselt nő Csak idén közel száz embert késeltek halálra Londonban.
Lefejezte férjét egy asszony, hogy új szerelmével lehessen A meggyilkolt férfira 13 éves lánya talált rá.
Válságos állapotban van a cipruson félholtra vert férfi Egy 12 fős banda egyik tagja verte támadt rá.
Ha tudjuk, hogy nem biztonságos, nem autóztunk volna mi is a hídon Egymásra mutogat mindenki Olaszországban a 42 halálos áldozattal járó genovai hídkatasztrófa miatt.
Újabb pedofil muszlim erőszakoló bandát lepleztek le Nagy-Britanniában 31 migráns ellen emeltek vádat. Az áldozatok 12 és 18 év közöttiek voltak.

Nyugat-európai országok tárt karokkal várják az illegális bevándorlókat az Aquariusról Franciaország, Németország, Spanyolország, Portugália és Luxemburg befogadja az Aquarius mentőhajó fedélzetén tartózkodó 141 migránst, amelynek következtében Málta is úgy döntött kedden, hogy a hajó k...
Ismét belekezdett a migránstaxizásba az Aquarius Június óta nem nagyon lehetett hallani az Aquarius felől, de két sorosista szervezet, az Orvosok Határok Nélkül és az SOS Mediterranée újabb migránsokat kezdett szállítani a hajóval Európa felé a hétv...

Top hírek:
Folyamatosan nő az áldozatok száma, már 42 halottat emeltek ki a romok alól Három gyerek is van a leomlott viadukt áldozatai között.
Már 35 halottja van a genovai hídomlásnak Százak kutatnak a híd alá szorult emberek után.
Razziáztak a katolikus püspöki konferencia épületében Chilében Az egyház illetékesei nem kommentálták az eseményeket.
Kémeknek hitték a Törökországba áttévedt görög katonákat Több hónapnyi fogság után hazaengedték őket.
Vizsgálat indul a Soros György zsoldosaival riogató román tévéadó ellen Az Antena 3 szerint a pénteki tüntetéseket is ők szervezték, a megvert újságírók pedig megérdemlik, amit kaptak.
Ő lehet a világ legszerencsésebb autósa fotó A kisteherautó előtt alig pár méternyire szakadt le a genovai híd.