Bekérették Rómában a francia nagykövetet az Aquarius mentőhajó miatt

Magyarázatot várnak a hajó kizárására.

2018. június 13. 16:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pénteken köthet ki az Aquarius Spanyolországban Összesen 629 migráns tart Valenciába.

Az olaszok lezárták a kikötőket Az új olasz kormány bevándorláspolitikai fordulattal indított. Az Aquarius után az olasz parti őrség migránsok százaival teli hajóját sem engedték be az ország kikötőibe. Így új fejezet nyílt az európ...

Friss hírek
Több mint kétszázan halhattak meg a nicaraguai tüntetésekben Áprilisban kezdődtek tiltakozások a megszorítások miatt.
Az éjféli mise előtt zaklathatta ministránsát a most 87 éves bíboros Washington nyugalmazott érsekének elmozdítását rendelte el Ferenc pápa.
Legalizálják a marihuánát Kanadában A kanadai miniszterelnök jelentette be a kanadai parlamentben mondott beszédében, hogy a rendelkezés október 17-től él.
New York polgármestere nem tudott a szüleiktől elszakított gyerekekről A gyerekek jó elhelyezést kaptak, de hisztérikus állapotban voltak és sírtak szüleik nélkül.
Több a terrortámadás, de kevesebb az áldozat Tavaly majdnem felére csökkent a halálos áldozatok száma a korábbi évhez képest.
Trump beadta a derekát: nem választják el többet a bevándorló gyerekeket a szüleiktől

Salvini: az Aquarius kitiltása csak az első lépés volt Érdemes volt felemelni a szavunkat és nemet mondani - jelentette ki hétfőn Matteo Salvini olasz belügyminiszter, aki szerint azzal, hogy nem engedélyezte a civil szervezetek által működtetett Aquarius...
Az olasz hatóságok nem engedik a migránsokat szállító Aquarius mentőhajót kikötni Olaszország követelte, hogy a hajó 629 migránssal a fedélzetén induljon Máltára.

Top hírek:
Trump beadta a derekát: nem választják el többet a bevándorló gyerekeket a szüleiktől
Megbüntették a csíkszeredai polgármestert a székely zászló miatt 5,25 millió forintnak megfelelő összeget fizethet, mert nem távolította el.
A Burger King szerencsétlen reklámkampánya Igazán otromba reklámkampánnyal állt elő a Burger King Oroszországban.
Több a terrortámadás, de kevesebb az áldozat Tavaly majdnem felére csökkent a halálos áldozatok száma a korábbi évhez képest.
Letartóztattak egy migránst, aki gyerekeket akart megerőszakolni A pedofil migráns hét kiskorút zaklatott szexuálisan, ebből kettőt bizonyítottan meg is akart erőszakolni.
Abortusz közben beleszakadt a magzat az anyába Otthon, amatőr körülmények között végeztél el a beavatkozást.