Több gyógyszer is felelős lehet a depresszió kialakulásáért

Egy kutatás szerint fájdalomcsillapítók és savlekötők betegtájékoztatóinak 37 százalékában szerepelt a depresszió mint lehetséges mellékhatás. Minél többféle ilyen gyógyszert szed valaki, annál nagyobb lehet a kialakulásra az esély.

2018. június 13. 17:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Találtak egy hormont, ami segíthet a cukorbetegeken Az Ausztráliában honos kacsacsőrű emlős egy hormonja segítheti a 2-es típusú cukorbetegség kezelését - állítja egy német professzor, aki azért helyezte át székhelyét évekkel ezelőtt az ausztráliai Adelaide-i Egyetemre, hogy alaposabban tanulmányozhassa a részleges vízi életmódot folytató, különös megjelenésű tojásrakó emlőst.
Csak a kígyótól akart megszabadulni, erre felgyújtotta az egész házat Ennél pechesebb már nem is lehetett a halálra rémült férfi.
Tudja-e, hol működik fordítva a gravitáció a Földön? A döbbenetes és félelmetes jelenség hátterében egyesek a földönkívülieket vizionálják.
A méhek tudják a legtöbbet a semmiről a méhek megértik, hogy a nulla kevesebb, mint egy.
Mint a szentjánosbogarak, úgy röpködnek a repülők ezen a timelapse videón Nem túl hosszú, ám nagyon is látványos videót készített egy cseh repülésrajongó egy reptér éjszakai leszálló forgalmáról.
Emberi testrészeket találtak a szupergyors vonat orrában Csak a végállomáson vették észre, hogy tragédia történt.

Top hírek:
A kóborló medvék országában is szükség lehet rá: valahol már virtuális valósággal treníroznak medvetámadás esetére Hiába tudja valaki elméletben, hogy mit kell tennie egy medverandi esetén, más a helyzet, ha valóban szembekerül egy ilyen állattal. Van, ahol virtuális valósággal készítenek fel a rényleges találkozásra.
Ijesztő, de hatékony: ha ezt felteszi a gépére, csak akkor mennek majd a YouTube-videók, ha ön épp a képernyőt nézi Elvileg csak egy gombnyomás/kattintás kellene ahhoz, hogy leállítsuk egy YouTube-videó lejátszását, egy német fejlesztő azonban ezt a mozdulatot is megspórolná nekünk. Ennek eredménye egy meglehetősen nyugtalanítő bővítmény.
Alváshiánnyal dolgozni pont olyan, mint részegen Mégsem foglalkoznak az alvással annyit, mint az egészséges étkezéssel és a sporttal.
Láttak egy japán rizsgombócot az űrben Érdekes aszteroidáról küldött képet a Hajabusza-2 japán űrszonda.
Mint a szentjánosbogarak, úgy röpködnek a repülők ezen a timelapse videón Nem túl hosszú, ám nagyon is látványos videót készített egy cseh repülésrajongó egy reptér éjszakai leszálló forgalmáról.
Gyorsan fogy a mobilnete? Töltse le ezt az alkalmazást, sokat spórolhat vele A Google Datally nevű alkalmazása eddig is sok megabájtot segíthetett megspórolni az androidos felhasználóknak, mostantól pedig még hasznosabb lett az app.