Több gyógyszer is felelős lehet a depresszió kialakulásáért

Egy kutatás szerint fájdalomcsillapítók és savlekötők betegtájékoztatóinak 37 százalékában szerepelt a depresszió mint lehetséges mellékhatás. Minél többféle ilyen gyógyszert szed valaki, annál nagyobb lehet a kialakulásra az esély.

2018. június 13. 17:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Fellázadtak a Google alkalmazottai, mert a cég cenzúrázott keresőt épít Kínának A Google munkatársai nyílt levélben mentek neki a cégnek, mert az az elveit feladva egy cenzúrázott keresőmotorral vissza akar térni a kínai piacra.
Sokan imádni fogják: még vásárlás előtt megnézheti magán több márka sminkjeit az Instagramon A L'Oréal együttműködésre lépett a Facebookkal, hogy közösen készítsenek egy új funkciót. Látványosan, kiterjesztett valóságbéli filterekkel nézhetjük majd meg még vásárlás előtt az Instagramon, hogyan állnának rajtunk különféle sminktermékek.
Megnyílt az út a lisztérzékenyek kenyere felé Magyar kutatók is részt vettek az úttörő nemzetközi vizsgálatban.
Fertőzött volt a világ legősibb sajtja Ezért lehettek betegek az egyiptomiak.
Kígyók tekeregnek az emberfejek körül 3800 éves falmaradványt fedeztek fel Peruban.
Videó: így működik élesben a telefonkijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó Bejelentették az Oppo R17 telefont, amelynek egyik különlegessége a kijelző alá tett ujjlenyomat-olvasó.

Top hírek:
Gyomirtó van az amerikai gyerekeknek szánt gabonapelyhek nagy részében Egy vizsgálat 61 termék közül 48-ban kimutatta a szert.
Megvan a gabonagéntérkép, amely segíthet túlélni a felmelegedést és a túlnépesedést A globális felmelegedés és a túlnépesedés miatt egyre nagyobb kihívást jelent olyan gabonaféléket termeszteni, amelyek ellenállóbbak a betegségekkel szemben.
Nyilvánosan "fürdették meg" az 5,8 méter magas, 37 méter hosszú dinoszaurusz-vázat New Yorkban Először "fürdette meg" a látogatók szeme láttára a Patagotitan mayorum nevű dinoszaurusz, a Földön valaha élt legnagyobb szárazföldi teremtmény rekonstruált csontvázát a New York-i Amerikai Természettudományi Múzeum.
Rájöttek, miért nehéz a fejünk  és ez egy jó hír Testtömegükhöz képest nagyobb aggyal rendelkeznek, ezért okosabbak a madarak és emlősök (köztük az emberek), mint a halak, a hüllők és a kétéltűek.
Megtalálták a világ legrégebbi sajtját, benne egy durva kórokozóval Az egyiptomi Szakkarában bukkantak rá, tehéntej és juh- vagy kecsketej keveréke alkotja, és brucellózist okozó baktérium is van benne.
Az autómegosztás már nem menő: itt egy újabb őrület A Hitch nevű applikáció ugyanúgy működik, mint az Uber, csak éppen a levegőben.