Több gyógyszer is felelős lehet a depresszió kialakulásáért

Egy kutatás szerint fájdalomcsillapítók és savlekötők betegtájékoztatóinak 37 százalékában szerepelt a depresszió mint lehetséges mellékhatás. Minél többféle ilyen gyógyszert szed valaki, annál nagyobb lehet a kialakulásra az esély.

2018. június 13. 17:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Kalifornia 2020-tól betiltatja az olyan jelszavakat, mint az 123qwe A napokban szavazta meg a kaliforniai törvényhozás azt a törvényt, amely kimondja: az eszközök gyártóinak 2020. január 1-jétől egyedileg generált, bonyolult jelszavakkal kell ellátniuk az eszközeiket.
Történetének legnagyobb leállását szenvedte el a YouTube Magyar idő szerint szerda hajnalban a világ minden részén leállt a YouTube, a fejlesztőknek közel két órán át tartott a szolgáltatás helyreállítása.
Rávették fotózásra a mesterséges intelligenciát az eredmény még a kísérlet résztvevőit is meglepte Nemrégiben hamis fotók készítésére vette rá Google a mesterséges intelligenciát. A végeredmény még a kísérletben részt vevőket is meglepte.
Ha ezt felteszi a gépére, könnyebben tanulhat meg bármilyen weboldalról bármit Az ausztrál tudósok új betűtípusa nem csak a kinyomtatott, az online szövegek memorizálásában is sokat segíthet, ha telepítjük a kapcsolódó bővítményt.
Hamarosan indul a BepiColombo Hova megy, meddig utazik, mit csinál majd az európai és japán együttműködésben készült Merkúr-szonda?
A kilogramm etalonja egyszer lefogyott 0,05 milligrammot, és senki nem tudja, miért Tudja, mennyi egy kiló? Amennyit a párizsi széfben őrzött platinatömb nyom. Amit viszont csak 50 évente mérnek meg.

Top hírek:
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.
Halálos ugrás a sötétbe A Szálasi-puccsal végleg megpecsételődött Magyarország sorsa.
Beizzítja a rakétákat a Facebook, kíméletlenül törölni fogják a választással kapcsolatos kamubejegyzéseket Novemberben félidős választásokat tartanak az Egyesült Államokban, ami Donald Trump sorsát is megpecsételheti. A Facebook a 2016-os esetből tanulva ezúttal már beavatkozik, és törli azokat a bejegyzéseket, amelyek a szavazás kapcsán megtévesztenék a felhasználókat.
Komoly balhé miatt távozhatott a Facebooktól a két Instagram-alapító Úgy tűnik, sokkal komolyabb dolog áll Kevin Systrom és Mike Krieger, az Instagram társalapító-párosának Facebookkal való szakítása mögött. A két nagyágyú szeptemberben fújt visszavonulót. Azóta egyikük sem nyilatkozott, de Systrom most megtörte a jeget.
Több módszer is létezik a globális felmelegedés megállítására íme az 5 legjobbnak tűnő Ahhoz, hogy néhány évtizeden belül ne váljon tűzgolyóvá a Föld, gyors és hatékony fellépésre lenne szükség. Elképzelésekből nincs hiány, kérdés, melyik tud leghamarabb megvalósulni.