Ilyen is csak Magyarországon van: a kormánypárti Figyelő beszólt saját ellenzéki tulajdonosának

2018. június 13. 18:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bemutatták a legszebbeket közülük kerül ki idén Magyarország Szépe Július 8-án 19.30-tól a Duna Televízió látványos show-műsorában ötödik alkalommal választják meg Magyarország Szépét.

Több mint egymillió euróval támogatta a Google a digitális újságírást Magyarországon Tizenhárom magyar projekt kapott összesen 1,3 millió euró támogatást a Google Digital News Initiative - DNI elnevezésű, a digitális újságírást támogató pályázatából közölte a Google az MTI-vel kedden...
Győzike: Bárdosi Sanyi egy idézet lett Baukó Éva szerint az ő csapatukat a ˝nemnormalitás˝ tartja össze, Győzike egyenesen ódát zengett Bárdosi Sanyiról, aki szerint sok Sanyi van Magyarországon, de a Bárdosi ˝A Sanyi˝.
Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.
A Szlovénia - Magyarország férfi kézilabda világbajnoki selejtező képei
Emberkereskedelem: Magyarország a legérintettebbek között Szerteágazó kampány indult a szexuális és munkacélú kizsákmányolás visszaszorítására.

A legjobb aktív magyar profi öklözők toplistája A Felix Promotion International versenyzői számára az elmúlt hétvégén befejeződött a tavaszi versenyszezon, de csak egy szusszanásnyi szünet lesz, hisz szeptemberben már ismét ringbe szólítják Magyaro...
Gulácsi, köszönjük! Fehéroroszország - Magyarország 1-1 Barátságos A magyar labdarúgó-válogatott a breszti DASZK Stadionban 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a fehéroroszok ellen. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, An...
Sok közös pont van Magyarország és Németország között a migrációs válság megítélésében Magyarország és Németország is támogatja rendőrökkel a macedón-görög határ védelmét - mondta Szijjártó Péter Berlinben a Phoenix német országos közszolgálati televíziónak.
Félelem és undor az illiberális Magyarországon - kemény hangvételű könyvet írtak Orbánról A mű egy svéd szabadúszó újságíró, Joakim Medin munkája.
"Fel kell lépni a migráció ellen!" Soros György emberei mindenhol ott vannak, az új migrációs útvonalon is segítenek az illegális bevándorlóknak és azon dolgoznak, hogy lazítsanak a bevándorlási szabályokon. A Miniszterelnökséget vezet...
Horváth Ferenc: Jó lenne tiszta focit játszani Magyarországon A Balmazújváros edzője a tartalékosan felálló Videotont marasztalta el, amiért beleszólt a kiesés elleni harcba.