14-ről 18 évre súlyosbította a Fővárosi Ítélőtábla a pedofil tanár büntetését

Több tucat gyerekkel fajtalankodott 9 éves tanári pályája alatt.

2018. június 13. 18:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vizoviczki hét évet kapott jogerősen Hét év fegyházzal és 330 millió forint vagyonelkobzással sújtotta Vizoviczki László elsőrendű vádlottat bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtáb...

Friss hírek
Megoldják a vízhiányt? Polimergolyó helyettesíti majd a vizet Mosógépgyártók oldják meg a víz­hiányt? Olyan mogyoró nagyságú golyót fejlesztettek ki, amivel a mosásoknál rengeteg vizet lehet megspórolni, végül csaknem ki is válthatja annak használatát.
Megrendezte a saját halálát, igazán megoszthatta volna feleségével is a tervét Egész Kínát megrázta a tragikusan elsült biztosítási csalás.
A játékgépek betiltása és a CEU-törvény sem volt ennyire sürgős a Fidesznek Példátlan gyorsasággal szüntették meg a lakástakarékokat. Ez a tempó a Fidesztől is szokatlan.
Szaúdi beismerést várnak Kedden ismét átvizsgálták Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusát, miután hétfő éjszaka egy szaúdi és egy török nyomozócsoport egyszer már kilenc órán át a pincétől a padlásig végigjárta.
Danube level at record low, continues to drop The water level of the River Danube has continued to drop from a recent record low, dipping to 43-44cm at Budapest, a water-management official said.
Fuldokló nőt mentett ki a Dunából két rendőr Egyikük azonnal a vízbe ugrott, másikuk addig segítséget hívott.

Pert vesztett egy bank a Fővárosi Ítélőtáblán Pert vesztett egy külföldi tulajdonú bank a Fővárosi Ítélőtábla előtti közérdekű perben, a bíróság jogerősen megállapította, hogy a fogyasztói szerződésekben alkalmazott általános szerződési...
Fizethet a Jobbiknak a Lokál és a Magyar Idők A Fővárosi Ítélőtábla szerint szándékosan állítottak valótlant a Jobbikról.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.