600 millióval kevesebb megy jövőre családpolitikára

A Családok Éve idén van.

2018. június 13. 20:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már több mint 1300 kilakoltatásra került sor a moratórium májusi felfüggesztése óta A kormány szerint 2018 a családok éve lesz.

Műhelyekben szövődő történetek Idén, a 32. Mesterségek ünnepe a családok éve tiszteletére olyan többgenerációs kézműves-dinasztiákat mutat be, ahol máig élő módon adják át a hagyományt.

Friss hírek
Mérséklődik a meleg A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.
Kiakadtak a menekültek miatt az EU létezése értelmetlen? Olaszország ismételten követelőzik a menekültek befogadásával kapcsolatban.
Már látszik a vége az óriási dugónak a határon A rendőrség honlapja szerint a Hegyeshalom térségében megnövekedett személygépjármű-forgalom mérséklődik.
Pánik Törökországban: mi lesz most a kinti magyarokkal? Ezek voltak 2018 33. hetének legfontosabb, legérdekesebb, és legolvasottabb cikkei a Pénzcentrumon....
Megállapodás született az Eurovíziós Dalfesztivál finanszírozásáról Megállapodás született az Eurovíziós Dalfesztivál finanszírozásáról Izraelben - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Fellélegezhetünk: jövő héten végre mérséklődik a kánikula Záporok hűsítik jövő héten a levegőt....

Határon túli családszervezetek támogatására írtak ki pályázatot Potápi Árpád János: 2018 a családok éve Magyarországon, amelynek határon túli programjai a külhoni családok éve részét képezik.
Közel 120 külhoni magyar vállalkozás kaphat támogatást családbarát tevékenységéhez A külhoni magyar családok éve program keretében meghirdetett vállalkozásfejlesztési felhívásra 760 pályázat érkezett Kárpát-medence szerte, amelyből 118 kap átlagosan 4-5 millió forintos támogatást m...
Ezek lesznek a tusnádfürdői nyári szabadegyetem legfontosabb témái A jogvédelem, a diaszpórapolitika és a családok éve is szerepel a tusnádfürdői nyári szabadegyetem legfontosabb témái között - mondta a nemzetpolitikáért felelős államtitkár az M1 műsorában.

Top hírek:
November óta most először gyorsult az infláció Nagy-Britanniában Tavaly november óta először gyorsult az infláció júliusban Nagy-Britanniában.
Egyre csak nő az unióba irányuló cseh export Egyre emelkedik az Európai Unióba irányuló cseh kivitel, az idei első fél évben éves összehasonlításban több mint fél százalékkal nőtt az uniós export, részesedése a teljes cseh exportból 84,2 százalékot tett ki - közölte a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ) szerdán Prágában. Néhány éve, 2012-ben és 2013-ban ez a részesedés még 81 százalékos volt.
Hazánkban rendszeres a hidak vizsgálata Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felügyelete alatt álló Magyar Közút Nonprofit Zrt. a hídak forgalmától függően akár hetente hídellenőrzéseket tart, fél évente minden esetben hídszemlét, évente pedig hídvizsgálatot végez - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdán az MTI-vel.
A nagy Balaton-felmérés: már nem csak nyáron szeretjük a magyar tengert A válaszadók negyede évente legalább egyszer meglátogatja a tavat....
Dokumentumok bizonyítják, a Volkswagen mostani vezére is tudott a csalásról Herbert Diess, a Volkswagen csoport nemrég kinevezett vezére már két hónappal a dízelbotrány kirobbanása előtt tudomást szerzett arról, hogy járműveikben csaló szoftverrel manipulálják a kibocsátási...
Üzenet Trumpnak: új harci repülőgépet fejlesztett Irán Jövő héten be is mutatják. És a rakéták fejlesztését sem állítják le.