Megint egymásnak feszül az ÁSZ és a Jobbik

A pártnak nem marad más választása: újabb, az eddiginél is részletesebb intézkedési tervet készít.

2018. június 13. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

'Háló a Jobbikban, a Jobbik-hálóban' Vezető beosztású politikusok egész csoportja dolgozik a Soros-hálózatért a Jobbikban. Erről írt Volner János a közösségi oldalán. Az alelnök szerint az elnökség több tagja a milliárdos érdekeit nézi é...

Soros György segíti a Jobbik munkáját? A Jobbik frakcióvezető-helyettesse nem cáfolta, hogy együttműködnek Soros Györgyhöz köthető tanácsadókkal.
A Jobbik szóvivője nem válaszolt a simicskázós kérdésekre, inkább perceken keresztül osztotta az Echo TV-t Mészáros Lőrinc elveszi az emberek pénzét! Miről beszél, képviselő úr?
Soros György emberei a Jobbik közelében Egyre több részlet derül ki a Jobbik és Soros Györgyhez köthető emberek kapcsolatairól.
Vona Gábor profi és kretén is tud lenni A Jobbik volt elnöke érdekes alakja a magyar politikának, nem véletlen, hogy a Hír TV politikai sztármagazinja, a Főhős két részben foglalkozik vele.
Újabb politikust veszített a Jobbik Emblematikus politikusnak lett elege a Jobbikból. Fülöp Erik Volner János kizárást követően kilépett a párt parlamenti csoportjából, és egyetlen nappal később otthagyta magát a Jobbikot is. Volner Ján...

Fogyatkozik a Jobbik, teljes a káosz a pártban Volner János a májusi tisztújító kongresszus megismétlését szorgalmazza.
Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.
Jobbik: A hazai vállalkozásokat támogassa a kormány A párt szerint a kormány a multicégeket simogatja.
Teljes káosz az ellenzékben Az LMP szétesőben, Gyurcsányék és a Jobbik pedig azon veszekednek, kié a hitelesebb ellenállás.
A Jobbik is feljelenti a luxusrepülőző Orbánt Hivatali vesztegetés és hivatali vesztegetés elfogadása miatt.
Jobbik: a miniszterelnök méltatlanná vált a tisztségére Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerésének nevezte a jobbikos Szilágyi György Orbán Viktor parlamenti válaszát a luxus-repülőútjaival kapcsolatos kérdésre