A szabály az szabály

2018. június 13. 20:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Milyen érdekes: menedékjogot kapott a migráns Németországban, aztán kiderült, hogy egy terrorszervezet tagja Két év kilenc hónap szabadságvesztésre ítélt kedden egy német bíróság egy szíriai menekültet, mert hazájában tagja volt az Ahrár as-Sám iszlamista felkelő szervezetnek, amelyet a német hatóságok terrorista csoportként tartanak számon.
Csináltak egy társkeresőt a Trumpra szavazó fiataloknak, és már az első nap megbukott Egy nap sem kellett hozzá, hogy botrányba fulladjon az amerikai elnököt támogató, egyedülálló fiataloknak készített társkereső: az app a megjelenés után ki is szivárogtatta véletlenül a felhasználók adatait.
Tóth Andi könnyekben tört ki: ˝Engem érdekel, hogy rólam mit mondanak A fiatal énekesnő bevallotta, mindig is érdekelte, mit gondolnak róla az emberek és szeretne tenni azért, hogy ez megváltozzon.
Tóth Andi: A többiek örültek, hogy mi megyünk párbajozni Az énekesnő nagyon elkeseredett, hogy nekik kell párbajozniuk. Társai próbálták nyugtatni az énekest, Ő mégsem érezte őszintének bíztatásukat.
LeBron James és a keserűség kenyere - 10 égető kérdés az új NBA-szezon előtt Meddig jut Lebron a Lakersszel? Ki állítja meg a Warriorst? Görög vagy szlovén csodagyerekről szól majd a szezon? Indul az NBA-szezon, mindenre választ adunk az új podcastünkben.
Az élet sava-borsa - I. évad 12. rész Jerzy számára nagyon fontos a fia, Janek. Az édesanyjával külön váltak, de a fia most nála volt egy ideig. Eljött azonban a nap, hogy ki kell kísérnie a buszhoz, mivel a fiú visszamegy Berlinbe. Maniának szülinapja lesz, ezért bulit szerveznek Zosiával. Jerzy részegen megy be dolgozni, megviselte a fiától való elszakadás.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Harc az NB I-ért: megváltozott a rangadó kezdési időpontja Fontos bejelentést tett az MLSZ.
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.