Villámcsapás: mentő jött a diákokhoz

Pusztító vihar söpört át az országon. Szupercellák árnyékolták be az eget, a viharfelhőket óriási erejű szél és golflabda nagyságú jég is kísérte. Kaposfőn az általános iskolába csapott egy villám, ami áthúzott a hálózaton keresztül az informatika terembe, emiatt 15 gyerekhez mentőt kellett hívni. .

2018. június 13. 20:04

A cikk folytatása...Friss hírek
A rózsaszín párduc 1-2. - október 22-23. délután Ajánló - A Rózsaszín párduc 1-2.: a hosszú hétvégén, október 22-23-án két egymás követő délután a TV2-n!
Mindent bele, fiúk! - október 22, hétfő, 15.45 Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Riccardo Pizzuti, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff 
Határvédelem vagy határmenedzsment? Vendégünk Pócza István, a Századvég Alapítvány vezető ...
Volner János kilépett a Jobbikból Kilépett a Jobbikból Volner János. A párt legnépszerűbb alelnöke nem várta meg az etikai eljárást, hiszen ahogy fogalmazott, már rég ítéletet hoztak. A politikus a jövőjéről nem árult el részleteket. Azt azonban elmondta: nem ő az egyetlen, aki ma este távozik a pártból. ...
Horoszkóp: 2018. október 17., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én is!
Az élet dalos oldala - 47. rész Reality-műsor

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.
Napi 20 perc, és eltűnik a felesleges zsír: az EMOM-edzéshez semmilyen eszköz nem kell 20 perces mintaterv Every Minute on the Minute jellegű intervall edzéshez.
Így néz ki majd Harry és Meghan gyereke - A fotót szakértők alkották meg Kíváncsiak vagyunk, vajon valóban így néz-e majd ki a hercegi pár gyereke.
#filternélkül Túlféltett kisgyerek voltam Ismerd meg Trunk Tomit! Több nyelven beszél, korosztályos élsportoló, tízezrek követik a közösségi médiában és hazánk egyik legnagyobb koponyája, ha sneaker témáról van szó. A #filternélkül keretében ezúttal sok magyar kamasz példaképével beszélgettünk.