Villámcsapás: mentő jött a diákokhoz

Pusztító vihar söpört át az országon. Szupercellák árnyékolták be az eget, a viharfelhőket óriási erejű szél és golflabda nagyságú jég is kísérte. Kaposfőn az általános iskolába csapott egy villám, ami áthúzott a hálózaton keresztül az informatika terembe, emiatt 15 gyerekhez mentőt kellett hívni. .

2018. június 13. 20:04

A cikk folytatása...Friss hírek
A Simpson család - szombat és vasárnap 20.30 Ajánló - A Simpson család: szombat és vasárnap esténként 20.30-kor a Humor+ -on!
Vajon Vackor tért vissza, vagy van egy újabb országjáró medvénk? A jelek szerint megkedveltek minket a medvék. A múlt héten egy emberként követte az ország a végül kitessékelt Vackor útját, aki lehet, hogy a hétvégén visszatért. Vagy nem is ő az.
Hogy lehetséges ez? Pert nyert a hat éve kámforrá vált anya Törölte a rendőrség a félmillió forintos nyomravezetői díjat Sallai Klaudia ügyében, aki 2012 óta nem adott életjelet magáról. Közben pert nyert.
Törőcsik Mari a velemiekről: Sosem engedtem, hogy művésznőnek szólítsanak Szívmelengető elismerésben részesült Törőcsik Mari. Budapest után Velemben is díszpolgár lett. Az ünnepelt sohasem hagyta, hogy a helyiek a nemzetközi hírű színésznőt lássák benne.
Mától újra hinni fogsz abban,hogy első látásra beleszerethetsz valakibe - Egymondatos horoszkóp - június 18. hétfő Mi vár rád ma?
Kedvencek temetője 1-2. - szerda esténként Ajánló - Kedvencek temetője 1-2. szerda esténként a Mozi+ -on! #filmekegesznap

Top hírek:
Banánt majszoló, szelfiző kutya, hajszárítós macska - ők a világ legviccesebb háziállatai Ok, azt, hogy a háziállatok viccesek, eddig is tudtuk. Na de hogy ennyi cukiságot csináljanak?! Néha tényleg úgy érzi az ember, hogy egy-egy otthon tartott kedvenc mindenben próbálja a gazdit utánozni - mint például az az eb, aki egy baba mellett nem hajlandó lábra állni, csakis a hasán kúszni. Igen, babamódra! Vagy az a macska, aki rájött, mennyire jó, ha hosszan fújják rá a hajszárítóból a meleg levegőt.
Kapitánytörténelem Garami József eszén Beckenbauer sem járt túl Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Korábbi szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. A 78 éves Garami József következik.
Ez a nő volt Elton John első felesége - 4 évig voltak házasok Renate Blauellel kötött házasságáról nemrégiben vallott Elton John.
Rippel Feri megmutatta ritkán látott fiát - Herkules már ekkora Rippel Feri fia, Herkules 2011-ben született.
Fontos kérdésben változhatott meg Kína véleménye: az egész világot érinti a döntés Hamarosan talán egyetlen ártatlan élőlénynek sem kell szenvednie: végre szabályozzák az állatkísérleteket.
Nemcsak baba, apa is született: nézd az arcát, milyen megható! Csodaszép fotók a szülőszobákból.