Újra a régi áremelős trükk a boltokban mennyibe kerül a nagybevásárlás?

Viszonylag szűk sávban mozognak az árak 2018-ban a magyarországi hipermarketekben: az előző havi áremelkedés után most kicsit olcsóbban tölthettük meg a kosarunkat a boltokban, bár tavalyhoz képest természetesen továbbra is magasabbak az élelmiszerárak. A chipsadót csak jövőre emelik, de máris sokat drágult a ropogtatnivaló - ráadásul egy kis trükkel.

2018. július 9. 12:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Putyin szerint a szíriai légvédelem megerősítése az orosz katonák biztonságát szolgálja Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon közölte Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel, hogy a szíriai légvédelem megerősítéséről hozott orosz döntés elsősorban azt a célt szolgálja, hogy elhárítson a nemzetközi terrorizmus ellen harcoló orosz katonák életét veszélyeztető bármilyen fenyegetést - írta hétfőn kiadott tájékoztatójában a Kreml sajtóirodája.
Lehet, hogy Magyarország nem éri el 2020-ra az 50 százalékos hulladék-újrahasznosítást Tizennégy uniós tagállam, köztük Magyarország esetében fennáll annak veszélye, hogy nem fogja elérni a 2020-ra kitűzött 50 százalékos újrahasznosítási arányt a háztartási hulladékok terén - közölte az Európai Bizottság hétfőn.
Sikeresen fúrnak a PannErgy-nél Sikeres volt a Győr környéki új koncessziós kútfúrás.
Most lefelé megy az üzemanyagár Csökken az üzemanyagok ára.
Új parkolási rendszert tesztelnek a fővárosban Új fejlesztést vezettek be tesztüzemmódban a belvárosi parkolás megkönnyítésére Budapesten, az V. kerületi parkolókba telepített szenzorokkal működő alkalmazás folyamatosan mutatja a szabad kerületi parkolóhelyeket - jelentette be Belváros-Lipótváros polgármestere sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
Belgium több ezer sertést vágna le a járvány megelőzése érdekében Belgium mintegy négyezer sertést vágna le a nemrégiben, összesen kilenc vaddisznó esetében kimutatott afrikai sertéspestis terjedésének megelőzése érdekében - közölte a La Libre Belgique című belga napilap hétfőn.

Top hírek:
Egy birodalom vége, eladják a Versacét A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.
Sok eszközünk ötven-hatvan éves, veszélyes üzem vagyunk interjút adott a MÁV elnök-vezérigazgatója Homolya Róbert szerint bőven lenne mit javítani az infrastruktúrán, de vannak dolgok, amelyekre nincs pénze a társaságnak.
A kormány tárgyal Paks II szerződésének módosításáról A közel kétéves késés miatt kell valószínűleg átütemezni a kamat kifizetését.
Ezek lesznek a BÁV őszi aukciójának kiemelkedő darabjai Szász Endre 33 darabos grafikagyűjteménye mellett kortárs kerámiák és vintage ékszerek nagy választékát is kínálja a BÁV őszi kamaraaukciója, amelyet szeptember 26-án tartanak Budapesten a BÁV Apszistermében.
Fiókokat zár be a CIB Bank, mutatjuk, hol Az országos lefedettség továbbra is biztosított.
Magyarország nagyhatalom lehet a klinikai gyógyszertesztekben Klinikai gyógyszertesztek és üldözött keresztények voltak Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter New York-i ENSZ-találkozójának főtémái.