Fotó: Orbánnak sikerült találkoznia Trumppal igaz, most sem úgy

A közös fotózás alkalmával ismét egymás közelébe állították őket a NATO-csúcson.

2018. július 11. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Könyvet ír a Trumppal hírbe hozott expornós, új részletekkel

Új fegyver Trumppal szemben Egyelőre semmilyen mértékben nem veszélyezteti Donald Trump elnökségét az elmúlt napokban kirobbant kettős botrány, amely a Fehér Ház belső viszonyait volt hivatott leleplezni.
Szeptemberben találkozik Trumppal a lengyel államfő Andrzej Duda washingtonba utazik, ahol biztonságpolitikáról és folyékony gázról is szó lehet.
Trump régi sajtómágnás barátját is behálózták a nyomozók A National Enquirer a kampányban elhallgattatott egy ex-Playboy modellt, akinek viszonya volt Trumppal.
Sokat javult Oroszország és Németország viszonya Trumppal szemben rendezték a csúcstalálkozót.
Elkezdtek szavazni a macedónok az ország új nevéről De ha nemmel szavaznak, a NATO-hoz se csatlakozhatnak.

Stoltenberg: Macedóniának élnie kell a NATO-csatlakozás lehetőségével Macedóniának élnie kell a lehetőséggel, hogy csatlakozhat az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO) hangsúlyozta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár csütörtökön Szkopjéban, és arra kérte a macedónok...
Újjáépült az utolsó lebombázott vajdasági Duna-híd is Helyreállították és átadták a forgalomnak a múlt hét végén a harmadik, egyben utolsó újvidéki Duna-hidat, amelyet 1999 áprilisában a NATO bombázott le. A vasúti forgalom már áprilisban megindult az eg...
Nem látok ebben mást, csak Oroszország megalázását - mondta Jelcin Clintonnak a NATO-tagságunkról Clinton és Jelcin több telefonbeszélgetése is nyilvánosságra került, az orosz elnök Putyinról is beszélt amerikai kollégájával.
Felépült az utolsó lebombázott újvidéki Duna-híd is Helyreállították és átadták a forgalomnak a múlt hét végén a harmadik, egyben utolsó újvidéki Duna-hidat, amelyet 1999 áprilisában a NATO bombázott le.
Scott Miller tábornok az amerikai és a NATO-erők új afganisztáni parancsnoka Megkezdte tevékenységét vasárnap Scott Miller tábornok, az amerikai- és a NATO-erők új afganisztáni parancsnoka Kabulban.
Kutyaszorítóban Németország - 18 év alattiakat toboroz a hadsereg Egyre több fiatalkorú jelentkezik a német hadsereg kötelékébe. Ez persze nem véletlen: hihetetlen összegeket áldoznak a toborzásra, mióta Donald Trump a NATO-ból való kilépéssel fenyegetőzött. A média...