Fotó: Orbánnak sikerült találkoznia Trumppal igaz, most sem úgy

A közös fotózás alkalmával ismét egymás közelébe állították őket a NATO-csúcson.

2018. július 11. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Fox News kiáll a CNN mellett a Fehér Házból kitiltott újságíró ügyében Az örök vetélytárs bevédte a csatornát Trumppal szemben.

A kínai elnök megerősítette: találkozik Trumppal Hszi Csin-ping kínai elnök csütörtökön megerősítette, hogy kétoldalú találkozót tart amerikai hivatali kollégájával, Donald Trumppal a november végi argentínai G20-csúcson - tudatta a Hszinhua kínai.....
A szenátusban a republikánusok, a képviselőházban a demokraták lehetnek többségben A szavazók 44 százaléka elégedett Trumppal.
25 évvel Oslo után: Netanjahuval, Abbásszal és Trumppal nem lesz izraeli-palesztin béke A hiányos megállapodás, az izraeli jobboldal színjátéka és a palesztin terror is szerepet játszott a történelminek nevezett oslói megállapodás kisiklásában. Az ellentétek azóta is feloldhatatlanok, a...
A kölyöksajtóklubból kiderült, hogy miért rasszisták a liberálisok Ezen a héten sem maradt téma nélkül az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsora. Angela Merkel, minden szírek oltalmazója és a német szénerőművek védőszentje belekezdett hosszú menetelésébe az emlékiratai fe...
Meghívást kapott Putyin: újra asztalhoz ülnek Trumppal? Az amerikai elnök számára csúfos kimenetelű júliusi találkozó után most másodszorra is asztalhoz ülnének a vezetők.

Putyin újra találkozna Trumppal Bár úgy érzi, sok barátságtalan lépést tett az USA a legutóbbi találkozó óta, amit az oroszok nem viszonoztak.
Papírforma érvényesült a kelet-ukrajnai szakadár választásokon A NATO nem ismeri el a kelet-ukrajnai választásokat.
A Nyugat nem ismeri el a kelet-ukrajnai szakadárok választását A NATO nem ismeri el a kelet-ukrajnai szakadár donyecki és luhanszki népköztársaságokban vasárnap tartott elnök- és parlamenti választások eredményeit - közölte az észak-atlanti katonai szövetség.
Épp csak landolt Trump gépe Párizsban, és az elnök máris nekiment egy tweetben Macronnak Saját európai haderő? Inkább küldjetek pénzt a NATO-nak!
Afganisztánba látogatott a NATO főfitkára Jens Stoltenberg NATO-főtitkár megbékélésre szólította fel a tálib felkelőket.
Kiparodizálta Juncker "isiászát" a Bagi-Nacsa páros is A paródia alapjául az EB elnökének az idén júliusi NATO-csúcson előadott "különszáma" szolgálhatott.