Több mint kétmilliárd jut kerékpárutakra Tolnában

35 kilométer hosszan épülnek kerékpárutak.

2018. július 11. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az AC Milanhoz igazol az Arsenal főigazgatója Az MLS és az Arsenal után a milánóiak szekerét tolná meg.

Friss hírek
Egyre több a feketén foglalkoztatott az építőiparban A kereskedelemben dolgozók tíz százaléka nincs bejelentve.
Ilyen a 21 napos cukordiéta A modern embert érintő betegségek jelentős része a túlzott cukorfogyasztáshoz köthető. Néhány tanácsot betartva csökkenthető a bevitel: így lehet 21 nap alatt megszüntetni az édes ízek iránti sóvárgást. ...
Zavarhatják a meteorológiai radarokat a vezeték nélküli eszközök Zavarhatják a különböző vezeték nélküli ipari, nagy teljesítményű wifieszközök vagy biztonsági kamerák képét vezeték nélkül továbbító berendezések a meteorológiai radarok működését, amelyek emiatt nem képesek helyesen jelezni egy vihart a légi irányítóknak, a külföldi meteorológiai szolgálatoknak vagy a tömegmédiumoknak - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága hétfőn az MTI-vel.
Sztrájkolnak az ENSZ-ügynökség dolgozói Gázában Az USA nem ad több pénzt, helyben hamarosan leállhat a humanitárius szervezet munkája.
A mianmari katonák csecsemőket öltek és élve temettek el embereket Döbbenetes beszámolók az amerikai külügy jelentésében.
A tengeren is uralkodik a Lamborghini Nemcsak luxus sportautókat, de elképesztően erős, szobornak is beillő versenycsónak-motorokat is gyárt az olasz cég.

Megújult a háziorvosi rendelő Dalmandon Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár az eseményen azt mondta: Tolnában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minél több helyen fejlődjön az egészségügyi infrastruktúra.

Top hírek:
Egy birodalom vége, eladják a Versacét A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.
Rákgyógyszerek, melyek itthon is elérhetőek: a betegeknek életmentő lehet ismerni őket A jövő rákgyógyszerei már mindenki számára elérhetőek, de sokan nem ismerik a lehetőségeket.
Sok eszközünk ötven-hatvan éves, veszélyes üzem vagyunk interjút adott a MÁV elnök-vezérigazgatója Homolya Róbert szerint bőven lenne mit javítani az infrastruktúrán, de vannak dolgok, amelyekre nincs pénze a társaságnak.
Itt a kormányzati propagandagenerátor: írjon be egy nevet, és máris kész a lejárató (kamu)cikk Pár kattintással állíthatók elő hangzatos, mégis teljes valótlanságot tartalmazó "cikkek" a kormánymédia gyakori módszerét kigúnyoló eszközzel, amelyet a 444 készített el.