Több mint kétmilliárd jut kerékpárutakra Tolnában

35 kilométer hosszan épülnek kerékpárutak.

2018. július 11. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jobban terem a búza Tolnában? Az országos átlagot meghaladó termést takarítottak be eddig Tolna megyében őszi árpából, őszi búzából és repcéből, a búza minősége azonban elmarad a várttól - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara To...

A kormány még jobban tolná a SZÉP-kártyát A cafeteria kinyírása marad. Idén sem kellene a végkielégítésekre különadó.

Friss hírek
Bezárják az Akropoliszt, akkora a hőség Görögországban Az enyhülés a hét közepén jöhet, amikor csak 36 Celsius fok lesz 41 helyett.
Hőhullám tombol Görögországban Van, ahol 40 fok feletti hőmérsékletet mértek.
Előkerült egy táncoló pávapókfaj
22 év után filmezték le az embergyűlölő benszülöttet, akinek az egész családját lemészárolták Lefilmezték az utolsó élő tagját annak az amazonasi bennszülött törzsnek, amit a '80-as években irtottak ki a brazil földművesek. Az ötvenes évei körül járó férfit már több mint 22 éve nem látták. Azt hitték, régen életét veszíttette a dzsungelben, de most véletlenül épp belé botlottak a brazil kormány munkatársai, amikor egy bambuszerdőben fát vágott magának saját készítésű baltájával.
Cort első szakaszsikere a Tour de France-on, nincs változás összetettben Továbbra is a brit Geraint Thomas viselheti a sárga trikót.
Vizsgálják Hamilton győzelmet érő manőverét, odalehet a futamgyőzelem Behívták a stewardok a Német GP-győztes angolt.

Még jobban nekimennek a Facebooknak az amerikai hatóságok Zuckerberg a Cambridge Analyticára tolná a felelősséget, de a védekezése egyre kétségesebb.
2,5 milliárd forintos beruházást hajt végre az E.ON Tolnában 2,5 milliárd forintot fordít az E.ON-csoport áram- és gázhálózati beruházásokra és üzemeltetésre Tolna megyében idén, a cég dél-dunántúli áramhálózati társaságának vezérigazgatója kiemelte, hogy a...

Top hírek:
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Sok LMP-s nem is tudja, milyen munkát végez a pártban az afgán származású szakértő Csárdi Antal kiváló munkatársként jellemezte.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
A Vidi kitömte a Kisvárdát, a Honvéd lendületben maradt az El-siker után Kondás Elemér csapata már a 12. percben megfogyatkozott, az újoncnak esélye sem volt a Pancho Arénában.
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.