Nyugdíjas rendőr lehet a férfi, aki leszúrta az inárcsi hivatal dolgozóját

Egy, az Origónak nyilatkozó helyi asszony szerint a 61 éves férfi azért szúrt, mert a gyámhatóság el akarta tőle venni a gyermekeit.

2018. július 11. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Babos Tímea: Fogok én még Grand Slam döntőt játszani Az elvesztett US Open finálé után a magyar játékos exklúzív interjút adott az Origónak.

Válasz egy globális sorskérdésre Hárfás Zsolt írása az Origónak.

Friss hírek
Udo Bullmann persze nagyon kiborult A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S & D) EP-képviselőcsoportjának elnöke, Udo Bullmann elítélte a szerinte Magyarországon a Fidesz ellenfelei ellen irányuló támadásokat
Rudi szerint fasisztoid
Megtiltották a kiutazást a katonakorú férfiaknak A Donyec-medence egyes részeit megszállva tartó orosz adminisztráció megtiltotta minden katonaköteles korú férfinak, hogy Oroszország felé elhagyja az önkényesen kikiáltott, Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadár köztársaságok területét – közölte Makszim Prauta, az ukrán védelmi ...
Kidöntött egy villanyoszlopot egy autó a 27-es főúton Az oszlop a félpályát elzárja.
Szijjártó Péter: Veszély fenyegeti a biztonságos helyeket A miniszter ezúttal a Mandela-csúcson beszélt a migráció kockázatáról.
Húsz iszlamistát ítélt halálra a bíróság Egyiptomban Tucatnyi rendőr meggyilkolásában találták őket bűnösnek, tettüket az előző elnök, Mohamed Murszi hatalmának megdöntése után az ország több pontján kirobbant erőszakhullám során, 2013-ban követték el

Gundel Takács a köztévéről: Úgy voltam vele, hogy innen megyek nyugdíjba, de egyszerűen nem bírtam, ami ott ment A műsorvezető elmeséli, konkrétan mi volt az utolsó csepp a pohárban, és hogy miért dolgozik a TV2-nek és az Origónak, ha zavarja a politika.
Varga Mihály szerint Junckerékkel teljesen fölösleges tárgyalni Varga Mihály szerint nem biztos, hogy ezzel az összetételű Európai Bizottsággal van értelme a tárgyalásoknak a következő uniós ciklus költségvetéséről, mivel a 2019-es választások után új testület áll...

Top hírek:
Viharos széllel érkezett a hidegfront A hét közepétől javul az idő.
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Körözött spanyol autót találtak Röszkénél A röszkei határátkelőhelynél bukott le a magyar férfi.
Kitiltották a trollkodó momentumosokat Tállai Facebook-oldaláról A politikus átadott egy utat, a momentumosok illetve néhány civil emlékeztette őt arra, ez uniós pénzből van. Az oldal üzemeltetői azonnal léptek.
Hetekre bezár a Déli pályaudvar Október negyedikétől tart a karbantartás.
Csak kétmillió forintért akarta visszaadni a megbízó cég iratait egy győri könyvelő A nő és férje azzal fenyegették a cég vezetőjét, hogy ha nem fizet, elvágják a torkát.