Nyugdíjas rendőr lehet a férfi, aki leszúrta az inárcsi hivatal dolgozóját

Egy, az Origónak nyilatkozó helyi asszony szerint a 61 éves férfi azért szúrt, mert a gyámhatóság el akarta tőle venni a gyermekeit.

2018. július 11. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A világhírű magyar énekes, aki feketelistán volt évekig Miller Lajos mesél az Origónak gyerekkoráról, viszontagságairól és persze nagy sikereiről is.

Bamba arcú játékosok okozták a németek tragédiáját A világbajnok csapat igazi tragédiája az elkényelmesedés. Edvi László írása az Origónak.
Bizonyított, hogy rendészeti eszközökkel meg lehet állítani a migránsokat Interjút adott az Origónak az új országos rendőrfőkapitány.

Rettenetesen utálom a napi politikával átszőtt, földhözragadt színházat Kubik Anna Az Origónak mesélt a tanító és trágárkodó színházról, szerelmek elvesztéséről, hitről és arról, hogy mostanában mi teszi igazán büszkévé. [...] Bővebben!
Kiderül, mit kezdenének a lopott ékszerrel a legszebb hollywoodi sztárok Az Ocean's-széria női változata igazi sztárparádéval készült. Návai Anikó riportja az Origónak.
A korcsolyasport Kánaánja Budapesten épül Kósa Lajos szövetségi elnök és Schulek Csaba ügyvezető az örökre eltiltott magyar vezetőkről is beszélt az Origónak.