Nani visszatért a Sporting Lisszabonhoz

Nani visszatért a Sporting Lisszabonhoz hir átigazolás Nani Sporting Lisszabon Portugália panucci cs, 07/12/2018 - 00:25 Nani visszatért a nevelőegyesületéhez, újra a Sporting játékosa   Nani harmadik alkalommal lett a Sporting játékosa, most két évre szóló szerződést kötött a nevelőegyesületével.

2018. július 11. 23:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Londonban folytatja a portugál válogatott középpályás? 20 millió fontos ajánlatot tett a Sporting Lisszabonnak Bruno Fernandes játékjogáért a West Ham United írja a Sky Sports.

Kilenc nap után rúgták ki az edzőt Alighogy kinevezték, máris menesztették a Sporting Lisboa labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Sinisa Mihajlovicot.
Máris menesztették a Sporting múlt héten kinevezett edzőjét Mihajlovics kinevezésének sem volt túl sok értelme, de ez már tényleg szappanoperába illene.
Sallói káprázatos: góllal és két gólpasszal volt csapata vezére Sallói Dániel vezérletével a Sporting Kansas City házigazdaként 3-2-re legyőzte a Houston Dynamo csapatát.
Szinisa Mihajlovics tesz rendet a Sportingnál Szinisa Mihajlovicsnak kell rendet tenni a Sporting focicsapatánál, ahol az idén borzalmas állapotok uralkodtak. Az elnök, Bruno de Carvalho előbb kitett 19 játékost a csapatból, mert elkényeztetett f...
Szinisa Mihajlovics a Sporting új edzője A csődközelbe jutott portugál klub valószínűleg nem ezzel a döntéssel fog kimászni a gödörből.

Sallói Dániel duplája is kellett a Sporting továbbjutásához Sallói Dániel duplája is kellett a Sporting továbbjutásához hir magyar mls Sallói Dániel Kansas City panucci h, 06/18/2018 - 00:21 A Spo...
Széthullóban a Sporting A májusi szurkolói támadás miatt már heten akarnak eligazolni a portugál labdarúgócsapattól.
Menekülnek a Sporting játékosai, minden sztár felbontotta szerződését A megszűnés szélére juthat a 18-szoros portugál bajnok, ahol saját ultráik támadtak a játékosokra.
A női junior kézilabda-válogatott második vb-meccsén is nyert Brazília után Portugália sem bírt a magyar csapattal Debrecenben.
Vörös csillagok, álló csillagok, hulló csillagok Oroszország büntetőkkel kiejtette Spanyolországot. Nincs már versenyben Portugália és Argentína sem. Horvátország tizenegyespárbaj után harcolta ki a továbbjutást.
Messiék és Ronaldóék kiestek, de nincs Armageddon Könnyen lehet, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo utolsó világbajnoki fellépését láthatták a nézők szombaton, hisz Argentína és Portugália búcsúzott a 2018-as tornától. Hogy mindez miben befolyáso...