Nani visszatért a Sporting Lisszabonhoz

Nani visszatért a Sporting Lisszabonhoz hir átigazolás Nani Sporting Lisszabon Portugália panucci cs, 07/12/2018 - 00:25 Nani visszatért a nevelőegyesületéhez, újra a Sporting játékosa   Nani harmadik alkalommal lett a Sporting játékosa, most két évre szóló szerződést kötött a nevelőegyesületével.

2018. július 11. 23:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németh Krisztián gólt szerzett a Kansas Cityben A magyar válogatott Németh Krisztián csaknem három év után szerzett ismét gólt az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City színeiben.

A klub korábbi orvosa lett a Sporting Lisszabon új elnöke Frederico Varandas rekordrészvétel mellett a futsalkapus Joao Beneditót utasította maga mögé.
Megvan David Beckham csapatának neve és címere A Real és a Sporting után már Inter is lesz az amerikai bajnokságban.
Történelmi jelentőségű, 400 éves hajóroncsot találtak Portugália partjainál

Az új fehér aranyból csinálhatja meg a szerencséjét az aranylábú focisták országa Minél mélyebbre fúrunk, annál több értékes ásványt találunk mondja az AFP tudósítójának a Savannah Resources brit bányászati cég vezetője, David Archer. De a helyszín nem az afrikai sivatag, hanem É...
61 év után verte meg az olaszokat Portugália Továbbra is pocsékul szerepelnek az olaszok, kilátástalan játékkal kaptak ki Lisszabonban.
Hétfőre is maradt meccs a Nemzetek Ligájából A Portugália-Olaszország meccs emelkedik ki a kínálatból.
Nyertek a hollandok, döntetlent játszott Portugália Nyertek a hollandok, döntetlent játszott Portugália hir válogatott Portugália Hollandia foci panucci cs, 09/06/2018 - 23:50 Felkészülési...