Törőcsik Mari utoljára adott interjút - Már a színpadra sem tér vissza

Törőcsik Mari öregnek és fáradtnak érzi magát, ezért utoljára adott interjút.

2018. július 18. 9:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ő Törőcsik Mari jóképű unokája - A 40 éves Máté keresett színész lett Járai Máté nagymamájaként szereti Törőcsik Marit.

Nehezen megy a beszéd és a járás Törőcsik Marinak Szeptember közepén feküdt be Törőcsik Mari ismét a kórházba, de mostanra már újra a velemi otthonában lehet. Hiányzik neki a színpad, egyelőre azonban szó sem lehet visszatérésről: a mozgástól és a b...

Friss hírek
A vélemény számít, nem az üres fecsegés Interjú Nagy Noémivel, a Prieston alapítójával Új vlogsorozata indul a közkedvelt magyar divattervezőnek.
Ha nem akar napi legalább 1 szexet, akkor el se kezdjük Olvasónk ezzel a mondattal kezdte az ismerkedést a neten egy lánnyal. A lánynak bejött ez a felütés meg fog lepődni, hogy mennyire.
Scooby-Doo életre kelt: ma tuti nem lát viccesebbet ennél a rémült kutyánál - videó Igen, tudjuk, Scooby-Doo nem weimari vizsla volt, mint az alábbi videón szereplő Cooper, ennek ellenére a megdermedő, semmibe révedő tekintetű kutyáról egyből a félős rajzfilm-eb ugrott be nekünk. Azt sajnos még a gazdája sem tudja, mi volt az, ami kiváltotta az indianai Bloomingtonban élő négylábú reakcióját, annyi azonban biztos, hogy még a csont rágcsálását is abbahagyta, sőt, még pislogni is alig mert.
Kínai szülők behajtottak a forgalomba játékautót vezető fiukkal Bátorságra akarták nevelni a gyereket, szerencsére a rendőrök megbüntették őket, mielőtt baj történt volna.
5 filmt a tökéletes péntek estéhez Alig látszottál ki a héten a melóból, szóval ma a buli szóba sem jöhet nálad? Mutatjuk, milyen szuper filmek közül válogathatsz!
Jóban Rosszban - 3466. epizód tartalmából Bori és Szabi végre kibékülnek, Aliz tragédiája következtében pedig Barbara visszakapja a kórházi részesedését. Milán és Konrád kivallatják Berviczet, ezúttal eredményesen. Tündét megpróbálják csőbe húzni.

Jordán Tamás megerősítette: Törőcsik Mari ismét kórházba került A színész mindig meglátogatja, most is így tett.
Törőcsik Mari és Mészáros Márta beszélget könyv lett belőle A trambulin egy közös film, az Aurora Borealis. Matiné.

Top hírek:
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
Így reagált a Wellhello a zenekartagok kilépésére A csapat közleményt adott ki.
Átvonuló hideg légörvény időjárás-jelentés, 2018. október 18., ...