Törőcsik Mari utoljára adott interjút - Már a színpadra sem tér vissza

Törőcsik Mari öregnek és fáradtnak érzi magát, ezért utoljára adott interjút.

2018. július 18. 9:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Törőcsik Mari is közreműködik ifj. Vidnyánszky Attila rendezésében Törőcsik Mari hangja is megszólal a Sztalker Csoport első önálló előadásában, amelynek premierje a kedden kezdődő Ördögkatlan fesztiválon lesz. [...] Bővebben!

Törőcsik Mari is közreműködik a Sztalker Csoport első önálló előadásában A Sztalker Csoport a William Faulkner Míg fekszem kiterítve című kisregénye nyomán készült darabot adja elő az Ördögkatlanon, melynek védnöke Törőcsik Mari.
Életműdíjat kap Lázár Kati A Színházi Kritikusok Céhének életműdíját kapja, az első díjazott Törőcsik Mari volt 2011-ben.

Törőcsik Mari: Mindig csúnyának éreztem magam A Nemzet Színésze a Nők Lapjának adott interjút, amelyben elárulta többek között azt is, hogy jó ideig nem tervez újabb nyilatkozatot.
Törőcsik Mari: Mindent tudnak rólam Rutinkivizsgálás után már haza is térhetett a kórházból Törőcsik Mari, akit orvosai megnyugtattak: minden rendben van.
Törőcsik Mari élteti Barbara apjának emlékét A Jászai Mari-díjas Hegyi Barbara autókázás közben megnyílt, és D. Tóth Krisztának elmesélte, hogy bár pár hetes korában elveszítette, így személyes emléke nincs az édesapjáról, mégis van valaki, aki ...