"Ennyi pénzért túl sok munkát kell végezni" ezért nincs elég postás

Hiába a toborzás, nem tolonganak az emberek, hogy kézbesítők, esetleg csomagválogatók legyenek.

2018. augusztus 9. 5:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Novemberben állhatnak forgalomba a debreceni Mercedes-buszok Megkapta a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól az európai típusbizonyítványt az Inter Traction Electrics Kft. (ITE) Debrecenben gyártott Mercedes-autóbusza, a járművek így már november közepén forgalomba állhatnak a hajdúsági megyeszékhelyen.
Katasztrófahelyzetet hirdettek ki 126 francia településen Katasztrófahelyzetet hirdettek ki az árvíz sújtotta 126 francia településen
Nagy-Britanniában egyre többen tartanak életszínvonaluk csökkenésétől A legfrissebb felmérés szerint a brit választóknak alig több mint a negyede bízik már csak abban, hogy sikerül megállapodást elérni az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, kétszer annyian tartanak viszont életszínvonaluk romlásától a Brexit után, mint ahányan javulásban reménykednek.
Túl alacsony a nők száma a hírműsorokban Továbbra is nagyon alacsony a nők reprezentációja a hírműsorokban, 2018 első félévében a hírműsorok mindössze 21,8 százalékában jelentek meg - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
Nem hozott meglepetést a Fed jegyzőkönyve - íme Nem mondott érdemben mást a Fed tegnap publikált jegyzőkönyve, mint amit korábban már a jegybankárok kamat előrejelzéseiből láthattunk, mégis kisebb emelkedéssel reagáltak az amerikai hozamok és a dollár a publikációt követően.
Ferenc pápa Észak-Koreába kapott meghívást Mun Dzse In dél-koreai elnök tolmácsolta Észak-Korea meghívását Ferenc pápának csütörtökön a Vatikánban - közölte az elnök szóvivője kettejük vatikáni találkozója után.

Top hírek:
Valami nagyobb baj készül Kínában? - A miniszterelnök is figyelmeztet Fokozódott a kínai gazdaságra irányuló lefelé ható nyomás az utóbbi időszakban, de készek és képesek vagyunk ezt ellensúlyozni - mondta hollandiai látogatása keretében egy kínai állami rádió...
Hátrányt szenved az a cég, amelyik nem ad cafetériát A jövő évtől a SZÉP-kártya kivételével az összes cafetéria elem bérként adózik, beleértve az olyan népszerű eszközöket is, mint az Erzsébet-utalvány vagy az utazási támogatás. A nyári bejelentés óta...
Nekiment a minisztert is buktató gazdasági lobbiknak a francia oknyomozó újságíró Stéphane Horel oknyomozó újságíró új könyve a gazdasági lobbikról a napokban jelent meg Franciaországban. Már három évvel ezelőtt is publikált egy hasonló művet, amelyért tekintélyes sajtódíjat is kapott. De most 10 év aprólékos kutatómunkáját összegzi.
A részvényesek elzavarnák a Facebook alapítóját A sorozatos botrányok miatt a tulajdonosok összefogtak Zuckerberg ellen és lemondatnák.
Lázár János megtiltaná a jövő generációnak a dohányzást Aki 2020 után született, az ne vásárolhasson Magyarországon legálisan dohányterméket - ezt fogja javasolni a miniszterlnöknek a nemdohányzókat védő biztos.
Inkább zsebpénzt, mint bankszámlát kapnak a magyar gyerekek A szülők leggyakrabban a jó magaviselethez és iskolai eredményekhez kötik a zsebpénzt.