GDPR: Több mint ezer amerikai oldal nem elérhető az EU-ból

Az amerikai híroldalak közül több mint ezer döntött úgy, hogy a GDPR megfelés helyett inkább blokkolja az elérhetőségét az Európai Unió állampolgárai számára.

2018. augusztus 9. 12:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nézőpont: folyamatosan nő az unió vezetésével szembeni elégedetlenség Egyre növekszik az Európai Unió vezetésével szembeni elégedetlenség, és magas szinten stabilizálódik mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet vezető kutatója, akit kedden kérdeztek a Sargentini-jelenté...

A kormány megtámadja a szavazást A kormány az Európai Unió Bíróságán támadja meg az Európai Parlament (EP) Sargentini-jelentésről szóló szavazását.
Marine Le Pen az Európai Unió őrült bevándorláspárti politikája ellen kampányol Marine Le Pen, a francia jobboldali Nemzeti Tömörülés (korábbi Nemzeti Front) elnöke vasárnap elítélte az Európai Unió őrült bevándorláspárti politikáját, amelynek szerinte Emmanuel Macron államfő alá...
Az Európai Unió demokráciája
Az EU egymilliárd eurót önt a feneketlen kútba Aláírták pénteken Kijevben azt a megállapodást, amely alapján az Európai Unió egymilliárd euró pénzügyi támogatást nyújt Ukrajnának.
Lengyelország meg fogja vétózni a Magyarország elleni EU-s szankciókat, ha az ügy az Európai Unió Tanácsa elé kerül Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter azt mondta: az EU igyekszik növelni a nyomást régiónk országain, de mi kötelesek vagyunk szolidaritást mutatni ezzel szemben.

Nigel Farage: Az Európai Unió le akarja rombolni a nemzetállamokat Soros György támogatásával meg akarják változtatni a kontinens etnikai identitását - mondta a brit képviselő.
Ez a nagy terv Orbán és Salvini ellen Az Európai Unió migrációs tervekkel harcolna a populista pártok ellen. Nem fog menni.
Afrikáról tervez csúcstalálkozót az EU-elnök Ausztria december elejére Bécsbe Afrikával foglalkozó csúcstalálkozót tervez Sebastian Kurz, az Európai Unió tanácsának soros elnökségét ebben a félévben betöltő Ausztria kancellárja december elejére Bécsbe jelentette az APA osztrák...
Varga Mihály: a Magyarország számára kedvező változtatásokat lehet támogatni Az Európai Unió versenyképessége, valamint a termékek és szolgáltatások határon átnyúló áramlása szempontjából is fontos az egységes európai megközelítés kialakítása.
Bármi jöhet már a felfokozott hangulatú európai politikában? Politikai és jogi viták sora előtt áll az Európai Unió.
Palkovics László: Hazánk 2020-ra a GDP 1,8 százalékát akarja kutatásfejlesztésre költeni Magyarország a versenyképesség és a gazdasági növekedés szempontjából meghatározó innováció területén az Európai Unió tagországai között.