A szárazság miatt elpusztult anyja teteme mellett áll egy kis bárány Ausztráliában

Ez történik.

2018. augusztus 10. 13:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabadon lehet kengurura vadászni Ausztráliában, mert túl nagy a szárazság A döntés heves tiltakozást váltott ki a kengurutenyésztők és állatvédők körében.

Ausztráliában a kórházi dolgozóknak elnézést kell kérniük a fehérségük miatt a színes bőrű őslakosoktól Az ausztrál belpolitikai életet alaposan felkavarta, hogy a közelmúltban az Országos Ápolási és Szülészeti Bizottság (Nursing and Midwifery Board of Australia) egy olyan új magatartási kódex bevezetés...
Több mint egy tucat szellemmel szexelt, most gyereket akar egyiküktől Amethyst Realm sikeresen felhívta magára a világ figyelmét, amikor bevallotta: eddig összesen 15 szellemmel feküdt le. Most a gyermekvállalás előtt áll - Ausztráliában találta meg az igazit.
195 országban nézhetik majd a Tour de Hongrie-t Európában, Ázsiában, Amerikában és Ausztráliában is közvetítik a magyar viadalt.
Iráni kurd menekült, ausztráliában élő indiai, olasz és német professzorok kapták a matek-Nobelt Ez talán az egyetlen jelentős díj, amelyet sosem kapott magyar matematikus.
A pufidzsekiben bicikliző Katy Perry fotójánál nem lesz jobb ma Ausztráliában most eléggé hideg van, Katy Perry rendesen be is öltözött.

Berobbant a kenguru a családi ház ablakán Ausztráliában A hívatlan látogató megsérült a balesetben.
Népirtás zajlott Ausztráliában A gyarmatosítás során elkövetett gyilkosságoknak sok ezer bennszülött esett áldozatul.
Mind a tíz szökött fegyencet elfogták Nyugat-Ausztráliában Az utolsó olyan okos volt, hogy láthatósági mellényt húzott.
Bréking: Nyugat-Ausztráliában ma zárni kell a lakások ajtaját Elszökött tíz rab!
Ez a 60 éves nő lett a szépségkirálynő! Huszonéveseket győzött le Megdöbbentő és történelmi siker szemtanúi lehettek néhány napja Ausztráliában: egy 60 éves nő nyerte meg a Ms Worldöt.
Papírra cseréli a műanyag szívószálakat a McDonald's Ausztráliában Papír szívószálak lesznek a műanyagok helyett az ausztrál McDonald's éttermekben. De hamarosan muszáj lesz hasonlóan megoldani a magyarországi üzletekben is.