A nyár legdivatosabb színe évekkel megfiatalít - Így hordd, hogy nőies legyen

A forró hónapok legtrendibb színétől mindenki kivirul, csak tudni kell előnyösen kombinálni.

2018. augusztus 10. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Hoppá! Egy meggondolatlan babavideó buktatta le a szervezett bűnözői hálózatot - videó Egy kisbabáról készült videó segített a rendőröknek, hogy lebuktathassanak egy óriási drogüzemet. A banda 820,000 font értékben (295 millió forint) termesztett kannabiszt Anglia nagyvárosaiban. A babát arra használták, hátrányos helyzetű családnak kiadva magukat, olcsón bérelhessenek lakásokat, ahol valójában a drogot tárolták és termesztették.
Rendőr előtt bújtak elő a tolvajok Pont egy rendőr orra előtt bújtak ki egy aknából a kábeltolvajok Miskolcon. Éppen akkor másztak ki a föld alól, amikor arra járt a Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztályának helyettes vezetője. Ő azonnal hívta a kollégáit, akik elfogták a peches ...
Kilenc évet kapott a pedofil tanár Kilenc évet kapott a békési pedofil tanár, aki Londonba akart szökni egyik tanítványával még tavaly. A gyerek édesanyjának a mai napig rémálmai vannak, a fiú pedig még mindig pszichológushoz jár. De a férfit mégsem emiatt ítélték el, hanem egy másik tízéves tanítványa miatt, akit többször is ...
Elütötték, majd újra átmentek rajta Részeg autós gázolt el a zebrán egy 75 éves nőt Budapesten, a XVI. kerületben. Miközben a helyszínelés tartott, egy rendőrt is majdnem elütöttek. Mezőfalvánál pedig egy 50 éves férfi halt meg, amikor át akart menni a sötétben az úton. Egy autó elsodorta, a mögötte érkező elütötte, utána pedig még egy autó keresztülhajtott rajta.
Kukába dobta a holttestet, miután halálra szurkálta terhes barátnőjét a tini A 16 éves indianai fiú ártatlannak vallotta magát, miután gyilkosság és magzatelhajtás vádjával gyanúsították terhes barátnője megölését követően.
A nő, aki az erdőbe jár gyűjtögetni, hogy csodákat varázsoljon a zsákmányból A lengyel művésznő a természet szépségét kihasználva gyárt gyönyörű ékszereket.

Top hírek:
Így hibáztunk mi: Bogaras szülők bakiparádé  Nézd meg a Bogaras szülők legemlékezetesebb bakijait!
Dobta a kínai milliárdosnőt a magyar sztármodell Zahorán Bertold nem akart tovább Wendi Deng árnyékában élni, és kilépett a kapcsolatból. A modell már nem bírta, hogy eltartott fiúnak nézik.
Gyermekmedencébe tekerte a halottat László Miután kioltotta az életét,  egy felfújható gyerekmedencébe csavarta áldozatát egy pécsi férfi. Egy teljes hónapig élt együtt a holttesttel.
A tökéletes állagú zsemlegombóc: levesekbe, főzelékekbe, mártásokhoz A jól sikerült zsemlegombóc sokféle étel kísérője lehet. Ezekkel az arányokkal bátran próbálkozhatsz.
Peller Mariann és ritkán látott férje - Már 8 éve imádják egymást Közös fotókon Peller Mariann és férje, György.
Clint Eastwood először vállalta fel eltitkolt lányát - A premieren mutatta be Laurie-t Laurie a sztár első gyermeke, akit örökbe adott.