Aranyélet: Mohamed migráns családja havonta 5239 eurót kap Németországtól

A 2015-ben Németországba érkezett és azóta munkanélküli szír menekült, Mohamed és a később Szíriából hozzá utazó felesége valamint 11 gyermeke menekültcsaládként 5239 euró, azaz 1.715.938 forintnyi segélyt és szociális ellátást kap a német államtól havonta.

2018. augusztus 10. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Telekom aggódik a Huawei kizárása miatt Németország nagyon nem tenné jól, ha kihagyna egy ilyen beszállítót a versenyből.

Egyre rosszabb helyzetben Németország, ráadásul a franciák is bajba kerültek Decemberben négyéves mélypontra csökkent a német gazdasági aktivitást mérő Markit beszerzésimenedzser-index értéke - derült ki a gazdaságkutató intézet mai adataiból. Bár a csökkenés mértéke kisebb...
Németország szerint nem tárgyalható újra a Brexit A ma elfogadott indítvány szerint a jelenlegi a legjobb megállapodás.
Szijjártó Péter: Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében Franciaország és Németország továbbra is számíthat Magyarországra a kézi- és könnyűfegyverek elterjedése elleni ENSZ-program sikerre vitelében jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.
Merkel bevándorláspárti politikája megbukott Németország sem ragaszkodik többé az uniós migránskvótákhoz.
Kézi-Eb: óriási győzelem Németország ellen Körömrágós, izzadós volt, de megmaradt az esély az elődöntőre.

Franciaország és Németország szívesen látja a Huawei beruházásait Washington és szövetségesei a kínai technológiai cég szoros állami kapcsolatait kifogásolják.
Kézi-Eb: Németország is lemosta a spanyolokat Senki nem gondolta, hogy a spanyolok ilyen hamar elszállnak.
Véletlenül egy bordélyba foglalt szállást anyukájának Hamburgban Egy dán család úgy döntött, Németországba megy egy hétvégére az anyuka 50. születésnapját megünnepelni. Eléggé benézték az AirBnB-t.
Gulácsi Péter korábbi edzője a PL-ben vállalt munkát Ralph Hasenhüttl Németország után Angliában próbál szerencsét.
Kifarolt a Facebook-adó mögül Franciaország és Németország A nagy techcégek forgalmát sújtó digitális, EU-s adó helyett sokkal kisebb ambíciójú megoldást dobtak be a közösbe: a hirdetéseket adóztatnák csak meg. Ez nagy visszalépés - az eredeti tervre valószín...
Németország túl sok szenet éget el Németország jóval ambiciózusabb célt tűzött ki a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, mint Európa vagy az Egyesült Államok, ennek elérését azonban a szénfelhasználás magas aránya hátráltatja, a cél e...