Aranyélet: Mohamed migráns családja havonta 5239 eurót kap Németországtól

A 2015-ben Németországba érkezett és azóta munkanélküli szír menekült, Mohamed és a később Szíriából hozzá utazó felesége valamint 11 gyermeke menekültcsaládként 5239 euró, azaz 1.715.938 forintnyi segélyt és szociális ellátást kap a német államtól havonta.

2018. augusztus 10. 17:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németország charterjáratokkal akarja visszaszállítani Olaszországba a bevándorlókat Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes arra figyelmeztetett, hogy lezárat minden repülőteret, ha Németország charterjáratokkal vissza akarja szállítani az Olaszországban regisztrált menedékkérőket.

Hisztériakeltés nyugati módra Németország is kibertámadásokkal vádolta meg Oroszországot egy nappal azután, hogy Nagy-Britannia, Hollandia és Kanada hekkertámadásokat tulajdonított a moszkvai vezetésnek.
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 7. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 7. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény foci panucci szo, 10/06/2018 - 00:08 ...
Újabb ügyben akasztotta össze a bajszát a kormány az EU-val A magyar kamionsofőrnek ne kelljen német bért fizetni, ha Németországba viszi az árut - emellett kardoskodnak Orbánék.
Szorosabbra fűzné kapcsolatát Izrael és Németország Erről tárgyalt az országban Angela Merkel, német kancellár.
Minden eddiginél tágabbra nyitja kapuit Németország A gazdasági bevándorlók számára könnyebb lesz a letelepedés.

Még mindig nagyok a különbségek az egykori Nyugat-és Kelet-Németország között Bár Németország lakossága mintegy 3 millióval nőtt az ország 1990-es újraegyesítése óta, az egykori NDK lakossága több mint tíz százalékkal csökkent.
Képtelen megvédeni állampolgárait a német állam Michael Wolffsohn német történész, író szerint Németország veszélybe sodorja polgárait a migránsok beengedésével.
Merkel: Helyes, hogy Magyarország védi a schengeni külső határát Egy főre vetítve nem Németország fogadta be a legtöbb migránst.
Holnap Németországba érkezik Erdogan, négy év óta először Szeptember 27. és 29. között Frank-Walter Steinmeier német államfő meghívására hivatalos állami látogatást tesz Németországban Recep Tayyip Erdogan török elnök, hogy megpróbálja javítani az elmúlt...
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 5. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 5. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény foci panucci k, 09/25/2018 - 21:28 ...
Ölt a vihar Európában és Afrikában Óriási szélviharral érkezett meg a hidegfront Németországba. A szél fákat csavart ki és órákra megbénította a vonat- és a légi közlekedést is, a viharnak eddig egy áldozata van. Tunéziában is soha nem...