Több vonalon késnek a vonatok

Biztosítóberendezés hibásodott meg több vasútvonalon.

2018. augusztus 10. 17:50

A cikk folytatása...Friss hírek
A nap képei: így szuszakolták át magukat a politikusok az MTVA kerítésén Vajon a DK, az MSZP vagy a Jobbik politikusa van a legjobb kondiban?
Szerdától olcsóbb a gázolaj A benzin ára nem változik.
Nyugalmat jelenthet a kiterjesztett garancia
Csökkentik a gázolaj árát szerdán A benzin ára nem változik.
10-13 ezren lehettek a rabszolgatörvény elleni tüntetésen A Jacobs-módszerrel pontos becslés adható.
Schiffer: Az MTVA őrsége bűncselekményt követett el A fegyveres őrség költségvetési pénzéből a Belügyminisztériumnak is fizetett az MTVA a terrorellenes fellépésre hivatkozva.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.