Egyre többen mennek plasztikai sebészhez, hogy úgy nézzenek ki, mint a szelfiken

A jelenségnek nevet is adtak: Snapchat diszmorfia.

2018. augusztus 10. 17:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Eredményesen működött az MNB az elmúlt évben
Elrendelték az új lengyel bírósági törvény végrehajtásának felfüggesztését Vissza kell helyezni állományba a kényszernyugdíjazott bírákat is.
Tömegbaleset és óriási dugó az M0-áson Egy járműszerelvény és öt kocsi ütközött. Többen megsérültek.
Scooby-Doo életre kelt: ma tuti nem lát viccesebbet ennél a rémült kutyánál - videó Igen, tudjuk, Scooby-Doo nem weimari vizsla volt, mint az alábbi videón szereplő Cooper, ennek ellenére a megdermedő, semmibe révedő tekintetű kutyáról egyből a félős rajzfilm-eb ugrott be nekünk. Azt sajnos még a gazdája sem tudja, mi volt az, ami kiváltotta az indianai Bloomingtonban élő négylábú reakcióját, annyi azonban biztos, hogy még a csont rágcsálását is abbahagyta, sőt, még pislogni is alig mert.
Az augusztusi keresetemelkedés elmaradt a várakozásoktól A keresetek augusztusi növekedési üteme elmaradt az elemzők várakozásától, de szerintük a kifeszített munkaerőpiacon továbbra is élénk emel
Dungaree Electric Altar 2018 albumpremier A White Stripes, a Tame Impala és a Kills után a szegedi Dungaree is bevette a londoni Toe Raget.

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.