Lustazsaru-szindróma: sokkolóval ártalmatlanította a bolti lopással gyanúsított 11 éves kislányt

Nagy felháborodást okozott a cincinnati rendőr, aki az 50 ezer voltos áramütést látta a legjobb megoldásnak egy gyerek megállítására.

2018. augusztus 10. 18:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Egészséghősök: összeült a zsűri Összeült a szakmai zsűri, hogy kiválassza 2018 Egészséghőseit. A közönség a hat meghirdetett kategóriában október végéig adhatja le szavazatát. ...
Világszerte súlyos károkat okoznak a poloskák Jelentős, a becslések szerint több milliárd eurónyi gazdasági kárt okoznak világszerte a Közép-Európában, így Magyarországon is megtelepedett észak-afrikai eredetű zöld vándorpoloskák és az ázsiai márványos poloskák - mondta Aponyi Lajos, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara főtitkára az MTI-nek.
Megvan a volt NB I-es fellegvár új edzője Komoly szavakkal mutatkozott be!
Ennyivel csökkent az üzemanyagok ára A benzin átlagára 394 forint, a gázolajé 430 forint lett.
Népbetegség, amelyről szégyellünk beszélni Egyes betegségek nem csupán kellemetlen tüneteket okoznak, de orvoshoz sem szívesen fordulunk velük, mert kényelmetlen beszélni róluk. Ilyen az aranyeresség is, amelyet sokan titkolnak, amíg csak lehet, pedig a lakosság közel 40 százaléka szenved... ...
Novemberben állhatnak forgalomba a debreceni Mercedes-buszok Megkapta a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól az európai típusbizonyítványt az Inter Traction Electrics Kft. (ITE) Debrecenben gyártott Mercedes-autóbusza, a járművek így már november közepén forgalomba állhatnak a hajdúsági megyeszékhelyen.

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Bajnai megszólalt: Lassan ölő daganat fenyegeti az országot A volt kormányfő szerint szegényedik az ország, és Orbán rendszere a legnehezebben helyrehozható kárt a lelkekben okozza.
Barnamedvét venne? Oroszországban ennek nincs akadálya
Egy osztrák zenész, akinek Vas megye a világ közepe Ripoff Raskolnikov-dalpremier Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé. Mindennapjait leginkább egyfajta remeteszerű elvonulásban éli Vas megyei tanyáján, s bár távolról szemléli a világot, az nem jelenti azt, hogy ne érintené meg. Legújabb lemezének címadó dala, a Small World erről a sajátos, Ripoff-világról mesél.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
600 millió forintnyi áfát csalt el két szegedi autókereskedő Fiktív számlákat állítottak ki cseh cégeknek.