Hangyás gyémántrablás videó

Két napja elképesztő felvétel látott napvilágot: a videón egy ékszerbolt munkaasztala látható, majd hirtelen egy hihetetlen dologra lehet figyelmes: egy hangya mászik bele a képbe, miközben egy hozzá képest hatalmas gyémántot cipel csápjai között. A drágakő majdnem kétszer akkora, mint a rovar, ezért a felvételen jól látható, hogy az aprócska lény megszenved vele.

2018. augusztus 10. 20:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Paula és Paulina - 90. rész Serrano szerelmet vall Paulinának, akit meglep a férfi ajánlata, de nem mond nemet. Sikerül rábeszélnie Carlitost az iskolára. Paula megrendeli a kocsit, bár Rodrigo nem hajlandó kifizetni. Carlos Daniel megdöbben, amikor Paulina közli, hogy hamarosan férjhez megy. Gema Carlos Danielt és Paulát is színházba hívja, amit a férfi nem fogad kitörő örömmel.
Lázár és Géza a retró konyhasó - 42. rész főző-show
Kamu betegséggel próbáltak perelni egy hotelt - Ez történt utána Bezár az egyik legismertebb luxushotel BudapestenNem jött be az átverés.
Tények röviden 3, 2018. december 18., kedd ...
Borult, ködös idő ónos szitálással időjárás-jelentés, 2018. december 18., ...
A függetlenség napja: Feltámadás - december 25., kedd. 21.00 Ajánló - Szereplők: Jeff Goldblum, Bill Pullman, Vivica A. Fox, Joey King, Liam Hemsworth #filmekegesznap

Top hírek:
Szellő István 4 gyerekével közös fotón - Az ikreket először mutatta meg Szellő István először szerepel együtt négy gyermekével.
Tovább gyűrűzik a botrány Meghan körül - Egykori jó barátja osztotta ki Piers Morgan ismét egy cikket írt Meghan hercegnének címezve.
Keller és Patrícia? - Kedd 19.50 Bedőről újabb titkok derülnek ki, Éviék meglepetéssel készülnek. Keller és Patrícia pedig nem ellenállnak tovább egymásnak.
Liptai Claudia: Ha kell, kókuszgolyót gyúrok Ádámnak Azt sem bánja Claudia, ha le kell adnia az életszínvonalából: a lényeg, hogy boldog legyen. Azt azért elárulja, légüres térbe került azzal a döntésével, hogy kilépett eddigi tévécsatornájától.
Ezek a legjobb fogyókúrás stratégiák a pszichológusok szerint - Apróságok, de működnek Ez a hét stratégia segít a legtöbbet a fogyásban a pszichológusok szerint.
Több ezret is megspórolhatsz csak a fürdőben: így takarékoskodhatsz az árammal télen Így takarékoskodhatsz az árammal a fürdőszobában.