Emberre veszélyes az állatgyógyszer

Rákot vagy génmódosulást okozhat hosszú távon az embereknél az a hétféle állatgyógyászati készítmény, amit most kivontak a forgalomból. Az Európai Unió minden tagállamában elérhető volt, de hazánk vállalta fel először, hogy betiltja az árusítását. Létezik helyettesítő készítmény, így a lovak, szarvasmarhák és sertések gyulladásos megbetegedései továbbra is kezelhetők .

2018. augusztus 14. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nigel Farage: Az Európai Unió le akarja rombolni a nemzetállamokat Soros György támogatásával meg akarják változtatni a kontinens etnikai identitását - mondta a brit képviselő.

Ez a nagy terv Orbán és Salvini ellen Az Európai Unió migrációs tervekkel harcolna a populista pártok ellen. Nem fog menni.
Afrikáról tervez csúcstalálkozót az EU-elnök Ausztria december elejére Bécsbe Afrikával foglalkozó csúcstalálkozót tervez Sebastian Kurz, az Európai Unió tanácsának soros elnökségét ebben a félévben betöltő Ausztria kancellárja december elejére Bécsbe jelentette az APA osztrák...
Varga Mihály: a Magyarország számára kedvező változtatásokat lehet támogatni Az Európai Unió versenyképessége, valamint a termékek és szolgáltatások határon átnyúló áramlása szempontjából is fontos az egységes európai megközelítés kialakítása.
Bármi jöhet már a felfokozott hangulatú európai politikában? Politikai és jogi viták sora előtt áll az Európai Unió.
Palkovics László: Hazánk 2020-ra a GDP 1,8 százalékát akarja kutatásfejlesztésre költeni Magyarország a versenyképesség és a gazdasági növekedés szempontjából meghatározó innováció területén az Európai Unió tagországai között.

Magyarország az Európai Unió további bővítését szorgalmazza Takács Szabolcs elmondta, hogy a szerdai tárgyalás központi témája a koszovói és a szerb kormány között felmerült területcsere volt, amely rendkívül érzékeny kérdés. 
A Sargentini-jelentés csak büntetni akarja Magyarországot Pedig a magyar kormány védi az Európai Unió külső határait.
Az EU a továbbiakban nem tiltja a kínai napelemek uniós behozatalát Az Európai Unió a továbbiakban nem terjeszti ki a hétfő éjfélkor lejáró, kínai napelemek uniós behozatalára vonatkozó korlátozó intézkedéseit - közölte az Európai Bizottság hétfőn.
Szijjártó szerint Franciaország az Európai Unió egységét fenyegeti Szijjártó Péter határozottan visszautasította a francia fenyegetőzést, hogy vonjanak meg európai uniós forrásokat a közösség "nem szolidáris" tagországaitól. A külgazdasági és külügyminiszter a Die Pr...
Jó, ha erről tud: ma betiltották a hagyományos villanykörtéket az EU-ban mindenhol Az áruházak meglévő halogénizzó-készleteiket még értékesíthetik, de már nem szerezhetnek be újabbat az Európai Unió területén szeptember 1-jétől érvényes kereskedelmi tilalom értelmében.
Brüsszel máris a válaszcsapáson gondolkodik Trump vámjai miatt Az Egyesült Államok autóiparát sújtó vámemeléssel válaszol az Európai Unió (EU), ha Washington növeli az EU-ban gyártott gépjárművek vámját - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke...