Puha, omlós, áfonyás, fehér csokis muffin: jobb, ha egyszerre dupla adagot készítesz

Az áfonyás, fehér csokis muffin igazi édes kényeztetés, csak kapkodod egyiket a másik után.

2018. augusztus 18. 9:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Tenya lelkileg is készült Zámbó Jimmy megformálására Pintér Tibor Zámbó Jimmy-ként énekli a Bye Bye lány című dalt, ezért Tenya azt kérte a rajongóktól, hogy ne hasonlítsák össze hangjukat, hiszen Jimmy utánozhatatlan.
Minden adott egy óriási balhéhoz - kedd 22.00  Bogaras szülők 7. epizód- kedd 22.00
Hien: Kicsit szomorkás a hangulatom máma 6. adás Az énekesnő a Kispál és a Borz frontembereként, azaz Lovasi Andrásként idézte meg a Csinibaba című filmet a Sztárban Sztár színpadán. Hien produkcióját a zsűri 39 pontra értékelte. 
Kállay-Saunders András: Fly Away 6. adás Kállay-Saunders András ezúttal Lenny Kravitz bőrébe bújva nyűgözte le a közönséget. A produkcióra az énekes a zsűritől 33 pontot kapott.
Hien elárulta, milyen az amikor szétesett állapotban van Hien nagyon örült, hogy végre magyar dalt énekelhet. Az énekesnő a próbán elárulta, a részeg karakter megformálása távol áll tőle. 
Olyan volt, mintha az utolsó kör egy évig tartott volna A gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján a királykategória dobogósai nem fogták vissza magukat.

Top hírek:
Hideg őszi napok időjárás-jelentés, 2018. november 17., ...
A sámánizmus nem vallás - tények és tévhitek A sámán szó hallatán valószínűleg mindenki előtt egy hatalmas dobot verő, önkívületi állapotban kántáló ember képe jelenik meg. Ám, hogy ki is ő valójában, és mi a sámánizmus, az már kevésbé ismert. 
Balhé az X-Faktorban: Gáspár Laci vérig sértette Puskás Petit - videó Ilyen még nem volt: élő adásban esett egymásnak a két mentor. Nagyon durva szócsata alakult ki.
Csak 14 éves, de már díjnyertes fotós az elhunyt Krokodilvadász fia Nem esett messze az alma a fájától, igazán kár, hogy édesapja nem láthatja, mekkora tehetséggé cseperedett kisfia.
Beni: Rabló halak voltunk Nagy volt a nyüzsgés a MasterChef Junior konyhájában, hiszen egy igazán különlseges japán ételt kellett készíteniük a versenyzőknek, amihez az alapanyagokat gyorsan be kellett szerezniük.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - szombat 19.00 Ajánló - Ízletes kalandozás Latin-Amerikában: szombat esténként 19.00-kor a FEM3-on!