Az EP-választásokon a migráció megítélése döntő lesz

Szájer József szerint az a párt lesz sikeres, amelyik komolyan veszi a határvédelmet.

2018. augusztus 18. 9:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Harcolni kell a nemzetek Európájáért Nem szabad feladnunk az egyenjogú nemzetek Európájáért folyó harcot mondta el Szájer József a Hír TV Péntek 9 című műsorában

Szájer József: a valódi kommunisták fedésben takargatják érzelmeiket A Fidesz EP képviselője, az Európai Néppárt alelnöke az Európai Néppárton belüli harcok kulisszái mögé is betekintést nyújtott a Hír TV újraindult, Péntek 9 című műsorában.
Csalással álltak bosszút a bevándorláspártiak Szájer József kijelentette: a jelentést valójában nem fogadták el, mivel ha a tartózkodásokat is leadott szavazatnak számolták volna, akkor nem lett volna meg a kétharmados többség.

Szájer József: hazánkat azért ítélik el, mert nem fogja elfogadni a bevándorlásbarát politikát Jogi értelemben érvénytelen a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentés európai parlamenti (EP-) elfogadása, ugyanis csak a szavazási szabályok megsértésével sikerült elérni azt..
Szájer felmosta a padlót egy brüsszeli kommunistával A magyarországi jogállamisági helyzetről szóló jelentés bosszú a tömeges bevándorlást ellenző magyar embereken és a migránsáradatot megállító határkerítést felépítő Orbán Viktor kormányfőn - jelentett...
Az EP bosszúra készülhet Magyarország ellen Szájer József a Polgári Pikniken szólalt fel Kötcsén.
Harminc éves BBC-adás került elő a magyar fiatalok jövőképéről A BBC ma is Budapesten élő tudósítója, Nick Thorpe anyagában az optimista fiatalok mellett néhány pillanatra a Fidesz-alapító Szájer József is felbukkan.