Brutális divatbakik - Hírességek, akik elfelejtettek felöltözni

Önhibájukon kívül, persze.

2018. augusztus 19. 9:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi Cukiság: vonatként közlekedik a cickánycsalád videó Látott már anyacickányt a kicsinyeivel sétálni? Nem mindennapi látványt nyújt, amikor a mamacickány mozdonykényt vezeti a mögötte libasorban haladó, egymás farkincájába kapaszkodó babacickányokat. Hát nem édesek?
Beperelték Brad Pittet a Katrina hurrikán áldozatai, akiknek házakat épített Kiderült, hogy szinte lakhatatlanok az otthonok, amiket a színész alapítványa épített a bajba jutottaknak.
Nem hiszed el ki lép fel jövőre a Szigeten Több ezer rajongó várt arra, hogy végre hazánkba is ellátogasson az énekes, ami jövőre végre megtörténik!
Baktérium ölte meg a festőművészt Gennykeltő baktérium végezhetett Caravaggióval, a neves barokk festővel oldották meg francia kutatók a négyszáz  éves rejtélyt. Az itáliai mű­vész 1610-ben, 39 évesen halt meg, az okok között eddig a malária, a szifilisz, az ólommérgezés és a gyilkosság is felmerült. Caravaggio csontjait 2010-ben azonosították egy toszkánai köztemetőben.
Yamakasi - teljes film Rendező: Ariel Zeitoun Szereplők: Châu Belle Dinh, Williams Belle, Malik Diouf, Yann Hnautra, Guylain N'Guba-Boyeke. #filmekegesznap
Dér Heni x Burai x Herceg: Pezseg a vér Hallgasd meg a Pezseg a vér című dalt, amit a FEM3 Caféban adott elő Dér Heni, Burai és Herceg!

Top hírek:
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
6 hiba a testbeszédben, ami antipatikussá tesz a főnök szemében Nemcsak a kimondott szavakra és a feladatokra, hanem a testbeszédre is oda kell figyelni a munkahelyen.
Mennyit kell aludni egy nap? A túl sok alvás is növeli a stroke kockázatát Az elégtelen alvás a stroke kockázatát növeli: és nemcsak a túl kevés lehet probléma.
Filmek hétköznap este a TV2-n! Ajánló - Szerda este 23.00-kor Túl jó nő a csajom, majd péntek este 23.00-kor Utódomra ütök. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Új módszer az emlődaganatok kezelésében: így működik a vákuumos megoldás határeseti daganatnál A vákuumos megoldás áttörés az elváltozások kezelésében.
Krisztina élethalálharca buktatta le R. Szilvesztert  Soroksári gyilkosság A helyszínen hagyott vérnyomból azonosították R. Szilveszter DNS-ét, áldozata, Gyurik Krisztina sérüléseket ejtett a férfin, aki csak kemény küzdelem árán tudta maga alá gyűrni a nőt.