Brutális divatbakik - Hírességek, akik elfelejtettek felöltözni

Önhibájukon kívül, persze.

2018. augusztus 19. 9:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi cuki: pontosan ilyen az, amikor egy újszülött mókust felnevel az ember Történt egy nap, hogy egy férfi arra ért haza, hogy egy mókusfészek hever az ágyában, amiben két újszülött mókuska alszik. A férfi azonnal értesítette a vadvédelmi felügyelőket, mire Christina és Michael ki is ment a szokatlan eset helyszínére. A szakemberek megpróbálták egyesíteni anyát és gyermekeit, azonban az anyamókus túlságosan elfoglalt volt száraz tobozokból, gallyakból és ágakból készült fészke további építésével, és rövidesen már egyáltalán nem tért vissza babáihoz.
Jennifer Lopez az évszázad legbotrányosabb szettjét húzta magára - Fotók! Imádjuk a stílusát, de mi ez a nadrág?
Grizzy és a lemmingek - 43. rész Konyhatitok
Ready Jet Go - 18. rész Jet 2
Tini kóristafiúkat kívánt meg az énektanárnő - évekig megúszta, hogy lebukjon Két diákját is hasonló módszerrel csábította az ágyába egy 34 éves énektanárnő: a Derbyshireben élő (és korábban tanító) Laurie Softley módszere az volt, hogy vagy otthonában, vagy egy kocsmában elkezd iszogatni a tinikkel, majd a hálószobájába invitálja őket.  Softley legalább két 17 éves fiúval feküdt le így az iskolai kórusból: egyszer 2008-ban, egyszer pedig 2012-ben.
44 éves a tökéletes középpályás A Manchester United ikonja kétszer nyerte meg klubjával a Bajnokok Ligáját.

Top hírek:
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Sosem volt még ilyen rövid Ariana Grande haja Elképesztően jól áll neki ez az új séró!
Vissza a 60-as évekbe: Ez most a legdivatosabb kabát Nagyon csinos.
Lázár és Géza a retró konyhasó - 19. rész főző-show
Duplán csokis palacsinta: a tésztába és a krémbe is kerül csoki Egy kis csavarral még izgalmasabb lesz a palacsinta! Ezúttal a tészta és a töltelék is csokis.
Nem lesz többé fehér karácsony? Nagy eséllyel idén is havas kulisszák nélkül fogunk gyertyát gyújtani szenteste. A Bors rögtönzött számvetése szerint az elmúlt öt karácsony (2013 17) is szürke volt.