Fűszeres ételek a Várkert Bazárban

Az idei év ország tortáját, és a Szent István-napi kenyeret is megkóstolhatták a markáns fűszerezésű finomságok mellett Budapesten a Várkert Bazárban, a Magyar Ízek utcájában. Az emberek nagy kedvence volt a rozmaringos bárány, az agyagedényekben főtt babgulyás, a birkapörkölt, és a sült kolbász ..

2018. augusztus 19. 19:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tárlatvezetések és művészeti foglalkozások a Csernus kiállításban A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

A halfogyasztást népszerűsítik a Magyar Ízek Őszi Vásárán Budapesten A halfogyasztást népszerűsítik a Magyar Ízek Őszi Vásárán és Halbazárban szombaton egész nap a Várkert Bazárban Budapesten.
Finom falatok, vásári forgatag: Magyar Ízek Őszi vására és Halbazár Halra fel! - mondhatnánk, hiszen a Halbazár számtalan édesvízi halból készült ételféleséggel, 50 kistermelő több mint 1000 termékével várja a jó ízek kedvelőit a Várkert Bazárban.
Élő betlehemmel is készülnek a Várkert Bazárban adventkor December 2. és 23. között a Várkert Bazár színes családi programokkal készül az ünnepvárás idejére.
Átkelő hajójáratok közlekednek karácsonyig a Duna belvárosi szakaszán A Kossuth Lajos tér-Batthyány tér-Várkert Bazár- etőfi tér útvonalon közlekedő D2-es jelzésű hajókon napijegyekkel, bérletekkel, valamint hajójeggyel lehet utazni: az M2-es metró Kossuth Lajos tér...
Egy párizsi magyar műterem titkai A Várkert Bazárban most megnyílt tárlat egyik fontos célja lehet, hogy a Csernus Tibor végre itthon is méltó helyre kerüljön, egyre többen megismerjék és foglalkozzanak vele.

Ezért is óriási siker a Nanushka - videó A Várkert Bazárban mutatták be a világhírű magyar márka legújabb kollekcióját.
Nanushka a budapesti divathéten Férfi és gyerek ruhákat is tervezne a jövőben Sándor Szandra, a Nanuska márka tervezője. New York és London után a divattervező most Budapesten van, a Várkert Bazárban rendezett Fashion Weeken mutatja...
Magyar tervezők munkái a divathéten Már második napja tart a Fashion Week a budapesti Várkert Bazárban. A rendezvényre meghívást kaptak a dizájnerek, hírességek és influencerek is. Rögtön a divathét után a nyolc kiválasztott tervező egy...
30 százalékkal emelkedik a központi közigazgatásban dolgozó kormánytisztviselők bére A kormány elfogadta és az Országgyűlés elé terjeszti a kormányzati igazgatásról szóló törvénytervezetet, amelynek elfogadása esetén januártól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a központi közigazgatás...
Tizennégy egészestés animációt láthat a közönség az idei Anilogue fesztiválon Tizennégy egészestés animációt és több mint 200 rövidfilmet láthat a közönség az idei Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon, amelyet november 28. és december 2. között rendeznek Budapesten.
Mi kell a blueshoz? Talán Deák Bill Gyula sem álmodott arról, hogy hetvenesztendősen ünnepelt sztárként áll majd tízezer fős közönsége előtt, amely csakis érte zarándokol el a Papp László Budapest Sport­arénába.