Csaknem minden második járatát törölte az ír diszkont légitársaság

Megkezdődött az újabb Ryanair-sztrájk Németországban.

2018. szeptember 12. 9:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Felülvizsgálják Németországban a szíriaiak hazatoloncolásának tilalmát Decemberben döntik el, hogy hazaküldik-e az elítélteket és a radikálisokat.

Nyertek a németek és az angolok is Nyertek a németek és az angolok is hir foci német angol panucci p, 11/16/2018 - 00:07 Németország és Anglia is nyerni tudott a felkész...
Gulyás Gergely: A migráció miatt is gyengültek a néppártok Németországban A miniszter szerint a mozgósító viták hiánya is káros lehetett a néppártok számára.
Merkel nem tartozik Németországhoz Egy német képviselő döbbenetes gondolatai az iszlám és Németország kapcsolatáról.
Gulácsi Péter, a láthatatlan Bundesliga-sztár A magyar kapus kiváló teljesítménye Németországban is téma.
Lebukott Angela Merkel és kormánya Angela Merkel tudtával és jóváhagyásával engedtek szabadon egy terroristát Németországban. Erről írt könyvében Stefan Schubert oknyomozó író. Az egykori rendőr titkosszolgálati aktákra hivatkozva azt ...

Stefan Schubert: A kormány a felelős a Németországban történt bűncselekményekért A freiburgi tömeges erőszak politikai hullámokat vert.
Kifizetetlen tartozás miatt lefoglalták a Ryanair egyik gépét Franciaországban A járat épp indult volna Londonba, az utasok már a fedélzeten voltak, amikor a légi közlekedési hatóság emberei megjelentek a repülőtéren.
A mi generációnkkal az a baj, hogy nincs baj interjú a Nagyi projekt rendezőjével Mi sül ki abból, hogy sok évtizeddel a második világháború után az egykori angol kémnő, a volt náci Németország egy táncosnője és egy magyar holokauszttúlélő találkoznak? Révész Bálint Nagyi projekt ...
Beperelték a Ryanairt, a vád félrevezetés Pert kapott a nyakába a Ryanair és legendás/hírhedt vezérigazgatója, Michael o'Leary. Egy részvényes indított ellene keresetet New Yorkban, mert véleménye szerint félrevezették a befektetőket,...
Egy 94 éves náci SS-tiszt állt bíróság elé Németországban 1942-44 között őrként szolgált a Stutthof koncentrációs táborban.
Csúcsidő: másfél perc alatt kivégezte a Ninja Warrior pályáját Harmat Krisztián Elképesztő sebességgel suhant végig a pályán Krisztién, aki már otthonosan mozog a Ninja Warrior pályán, hiszen Németországban csapatban, egészen a döntőig jutott.