Balog Zoltán lemond mandátumáról

A fideszes képviselőt gyülekezete visszahívja a szolgálatba.

2018. szeptember 12. 23:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Balog Zoltán: A választók mobilizálását a migránsozással lehetett a legjobban elérni Balog Zoltán volt emberi erőforrás-miniszter interjút adott a Szemlélek keresztény blognak, amelyben néhány kritikát is megfogalmazott a kormánnyal szemben: elmondta, egy ekkora minisztériumban nem j...

Balog Zoltán: Gőgösen hangzik, hogy a kormány megvédi a keresztény Európát Kissé ön-és kormánykritikus interjút adott egy blognak a volt miniszter. Indexezett is.

Friss hírek
Tavasszal derül ki, hogyan szervezik át az MTA-t Az MTA Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottsága jövő év március végéig tesz javaslatot a Magyar Tudományos Akadémia működésének átalakítására.
Újra a CEU-ért tüntetnek Budapesten Az Egyetem téren gyűlt össze a tömeg, beszédet mond Fekete-Győr András és Szél Bernadett.
Brutális péntek az utakon: 2 halálos baleset, és egy ötös karambol az M7-esen
Orbán Viktor Dunaszerdahelyen képek A miniszterelnök a DAC labdarúgó akadémiájának avatásán volt ott.
Román centenárium - elkészült az egyesülés emlékműve Gyulafehérváron Jövő hét elejére elkészül az egyesülés emlékműve Gyulafehérváron - jelentette ki George Ivascu román művelődésügyi miniszter pénteken a román centenáriumra készülő erdélyi városban tartott sajtótájékoztatón
"Az elkövetkező 40 évben nem szabad politikával foglalkozni" a Saller forgatásán jártunk Az N1TV új című közéleti vitaműsorát Perjés Zoltán vezeti, aki vendégeivel a jelenlegi kultúrkampfról, a macedón miniszterelnök menekültkérelmi ügyéről és a kilakoltatásokról vitázott. Havas Henriket, Kálmán Olgát, Bencsik Gábort és Para-Kovács Imrét kérdeztük arról, hogy mit gondolnak, érdemes-e még politikával foglalkozni.

Már csak egyet kell aludnunk, és Budai Gyula végre visszatér a parlamentbe A Gyurcsány-kormány bűnei helyett a magánhangzókkal leszámoló Budai a lelkészi hivatalához visszatérő Balog Zoltán exminiszter helyét veszi át.
Budai Gyula ül be Balog Zoltán helyére A volt miniszter lelkipásztorként dolgozik tovább.

Top hírek:
Nem a klímaválság idején kellene a Környezetügyi államtitkárság felét elbocsátani - tiltakoznak a civilek Rekord alacsony a Duna vízállása, novemberben sorra dőlnek meg a melegrekordok. A Környezetügyi államtitkárság munkatársainak pedig épp most küldték el csaknem a felét. Az elbocsátások miatt 85 civil szervezet tiltakozik. Szerintük pont olyan területen spórol a kormány, amelyet erősíteni kellene.
Tízezer forint per négyzetméter, maradhat? - extrém példákat találtunk a képviselői irodabérlésre Kikértük az Országgyűlés Hivatalától a képviselők irodabérleteinek adatait és meglepő példákra bukkantunk: van, aki egy többgenerációs családi ház alapterületén "szorong", más elfér huszonöt négyzetméteren, ami viszont kétszázezer forintba kerül. Nem, nem a parlament mellett, hanem egy lepukkant csepeli épületben.
Papíron is megszűnnek a menekültellátó intézmények A bevándorlási hivatal alá vonnak két, eddig önálló menekültellátó intézményt.
Hont: Pávatánc a szakadék szélén Orbán Viktor a Soros vezette, nemzetközi, bevándorláspárti erők zsoldjába lépett.
Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tan...
Sokat tudhat Gyurcsány sötét balkáni ügyeiről a volt macedón miniszterelnök A DK elnökének egy bérgyilkosokat fogadó bolgár maffiózóval volt közös cége. Gyurcsány Macedóniában is terjeszkedett.