Balog Zoltán lemond mandátumáról

A fideszes képviselőt gyülekezete visszahívja a szolgálatba.

2018. szeptember 12. 23:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Balog Zoltán: az európai színtéren jobbratolódás van A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület elnöke ismertette, a kereszténydemokrácia megújításáról is szó lesz a hétvégén Kötcsén.

Friss hírek
TGM: Püföljük az Orbán-dobot? Az ellenfelek, ahogy lenni szokott, egyre inkább hasonlítanak egymásra. Vélemény.
Megszűnik egy történeti tanszék az ELTE-n A Gazdaság- és Társadalomtörténeti Tanszéket beolvasztják a Művelődéstörténetibe.
A Fidesz polgármesterjelöltje szorosabb együttműködést tervez a fővárossal A kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje azt mondta, Tarlós István főpolgármester támogatásáról biztosította.
Elítéli a kormány a kárpátaljai magyarok megfélemlítésére tett kísérleteket Szijjártó Péter ezt a leghatározottabban visszautasítja.
Nagy Gábor: Ég a napmelegtől A HVG hetilap szubjektív lapajánlója.
Megerőszakolhatta kisfiát egy nyíregyházi férfi A 4 és fél éves gyerek egy macin mutatta meg, hogyan közeledett hozzá análisan az apja.

Balog Zoltán Maglód díszpolgára lett A Pest megyei város önkormányzata magas szintű közösségépítő tevékenységéért és a város fejlődésének elősegítéséért adományozta a díszpolgári címet a volt miniszternek.
Maglód díszpolgára lett Balog Zoltán A pest megyei város önkormányzata magas szintű közösségépítő tevékenységéért és a város fejlődésének elősegítéséért adományozta a díszpolgári címet a volt miniszternek.

Top hírek:
Meggyilkoltak egy férfit Rákospalotán - fotók Információnk szerint összeszurkálhatták a 49 éves férfit. Nagy körben lezárták a Pólus Center környékét.
Öt évre ítélték a röszkei terroristaper vádlottját A három éve húzódó ügyben Ahmed H.-t már többször elítélték, de eddig egyszer sem jogerősen. Most az.
Idegengyűlölettel vádolta a spanyol külügyminiszter a magyar kormányt, bekérették a nagykövetet Bekérette Spanyolország budapesti nagykövetét szerdán a Külgazdasági és Külügyminisztérium a spanyol külügyminiszter Magyarországot bíráló nyilatkozata miatt.
Szijjártó: sajnálatos a Mol-INA-ügy Sajnálom, hogy a Mol-INA-ügy beárnyékolja Horvátország és Magyarország együttműködését, amely kiváló is lehetne - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a horvát közszolgálati televíziónak (HRT) adott interjújában Dubrovnikban, amelyet a csatorna az esti híradójában ismer...
Hadházy: Orbánnak van félnivalója A politikus szerint a kormányfő félelemből nem mer csatlakozni az Európai Ügyészséghez.
A magyarok fele nem hisz abban, hogy Orbán leváltható A magyar társadalom jelentős része tudatában van annak, hogy a hazai demokrácia helyzete nem rózsás, és elégedetlen ezzel a helyzettel. Még a fideszesek is több népszavazást szeretnének, miközben sokan úgy gondolják, választáson nem lehet legyőzni Orbánt.