Életfogytiglant kapott a Bécsben késelő afgán

Az ítélet még nem jogerős.

2018. szeptember 13. 21:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az eltévedt magyar űrhajós szobra Bécsben szállt le November 20-ig látható a Sigmund Freud parkban Szabó Robottó Ottó háromméteres alkotása.

Miért ne lehetnénk akár 2-3 évig is a csúcson? 2018 ismét jó év lesz a hazai befektetési piacon. Az eddigi számok alapján idén a teljes befektetési volumen elérheti az 1,5 milliárd eurót - mondta el a CEE Property Forum konferencián Bécsben Zsolt....
Migrációs félelmek két földrészen is Az Egyesült Államok és Magyarország után Ausztria is hátat fordít az ENSZ migrációs csomagjának erről döntött az osztrák kormány, noha Bécs a világszervezet egyik európai székhelye is.
München és Szentpétervár pályázik a 2021-es BL-döntőre. A három év múlva esedékes EL-döntő Bécsben, Tbilisziben, vagy Sevillában lehet.
Berlin fájlalja Bécs kihátrálását az ENSZ migrációs csomagja mögül A német kormány szerint az ENSZ-megállapodás éppen az illegális migráció visszaszorítására irányul.
A bécsi forradalom reményei is sírba szálltak a magyar seregek schwechati vereségével 170 éve, 1848. október 30-án zajlott a schwechati csata, amikor a Móga János vezette magyar haderő megütközött Windischgrätz csapataival, s vereséget szenvedett. Másnap elesett a forradalmi Bécs.

Összetolt asztalok A hajdani huncut mosolyú kisfiú Kossuth-díjasokat rendez, miközben Bécsben és a Rózsavölgyi Szalonban telt házzal játsszák az előadásait. Hamarosan Németországba indul dolgozni.
Kényszerleszállás Ferihegyen: meghalt egy gyermek A Kisinyov-Bécs járaton lett rosszul.
Közvetlen vonatjáratot indítanak Bécs és Kolozsvár között Közvetlen vonatjáratot indít december 9-étől az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) Bécs és Kolozsvár között Budapest és Nagyvárad érintésével - közölte pénteken az Economica.net román gazdasági...
Michael Ignatieff: Mi sosem okoznánk károkat Magyarországnak, szemben a kormánnyal Novemberben eldől a CEU sorsa. Ha a magyar kormány nem írja alá az egyetem maradását garantáló megállapodást, akkor az amerikai diplomát adó képzéseik egy év múlva már Bécsben indulnak. Michael Ignat...
Bravúr: Fucsovics visszavágott Bécsben is letette a névjegyét.
Ennél nagyszerűbb Monet-kiállítást kár a közelben keresni Budapesten huszonöt festményért állt sorba annak idején kétszázötvenezer ember, Bécsben most százat állítottak ki. Sokkal több van ezekben a képekben, mint egy elegáns szalon kellemesen szép díszeiben...