Összekötő iroda nyílt a két Korea között

Pénteken újabb lépést tettek a koreaközi csúcshoz.

2018. szeptember 14. 5:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ünnepelt Észak-Korea, és valami szembetűnően hiányzott a katonai parádéról Fennállásának 70. évfordulóját ünnepelt Észak-Korea, szakértők szerint meglepetéssel.

Hetvenéves fennállását ünnepli Észak-Korea A vasárnapi események sajtóinformációk szerint tulajdonképpen csak a kezdőrúgást adják meg egy körülbelül egy hónapos ünnepségsorozatnak.
Páger Antal-hétvége az M3 kínálatában, Rumcájsz az M2 műsorán Ismét egy ismert magyar színész köré szervezi hétvégi műsorkínálatát az M3 retrocsatorna. Ezen a hétvégén Páger Antal rajongói örülhetnek: szombaton 18.30-tól a Lángelmék a szigeten, majd 19.50-től a ...
Trump és Kim Dzsongun nagyon vigyáz, hogy bármi van, egymást ne támadja Amikor Trump lemondta külügyminisztere újabb phenjani útját, először beszélt arról, hogy nem haladnak a tárgyalásokon, ezért pedig Kínát is felelőssé tette. Észak-Korea közben már titkos háború előkés...
Tovább folytatódik a békülés a két Korea között Szerdán Dél-koreai delegációt fogadott Kim Dzsongun Phenjanban.
Az elhunyt szenátor utódja garancia a közel-keleti káosz folytatódására Több évtizedes kongresszusi karrierje során McCain legalább 13 ország lebombázása mellett kardoskodott. Idén májusban aztán a neokonzervatív utódjának tekinthető John Bolton jelentette ki, hogy Washin...

Räikkönen a győzelemért megy Monzában - Az Olasz Nagydíj közvetítése körről köre Nyerhet-e a finn csapattársa ellen? A Ferrari favorit az Olasz GP-n. Kövesse körről körre.
A világ legnagyobb kereskedelmi megállapodásának aláírására készülnek novemberben A tervek szerint novemberben Szingapúrban aláírhatja a világ eddigi legnagyobb kereskedelmi megállapodását a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) tíz tagállama, valamint Ausztrália, Dél-Kore...
Kína szerint az USA felelőtlen és abszurd logikáját nem is lehet érteni A kereskedelmi háború mellett most Észak-Korea ügyében is csörtézni kezdett a két ország.
Kirúgták a Hír TV fenegyerekét, de százezren várják máshol Ahogy az várható volt, a Hír TV megvált Puzsér Róberttől. Az újságíró-kritikusnak azonban nincs mitől félnie, hiszen a közösségi médiában már mintegy százezer embert gyűjtött maga köré.
Hivatalosan is vége lesz az orosz-ukrán barátságnak Az ukrán elnök szerint szálról szálra vágják le a pókhálót, amelyet az oroszok évszázadokon át a szabadságszerető ukrán lélek köré szőttek.
Csökkent Dél-Korea munkaképes korú népessége Csökkent Dél-Korea munkaképes korú népessége tavaly, ami először fordult elő az ország történelmében derült ki a statisztikai hivatal hétfőn közölt adataiból.