Összekötő iroda nyílt a két Korea között

Pénteken újabb lépést tettek a koreaközi csúcshoz.

2018. szeptember 14. 5:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Észak-Korea mondta le az e heti találkozót Pompeóval Amerikai tisztségviselők szerint Észak-Korea mondta le az e heti találkozót Mike Pompeo amerikai külügyminiszter és észak-koreai kollégája, Kim Jong Csol között mondta el Kang Kjung Va dél-koreai kül...

SoulCalibur VI teszt - kard ki kard! A 23 éve indult verekedős játékszéria legújabb darabja minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a harcok köré felépített történetre.
A ManCity orránál fogva vezette az UEFA-t A Der Spiegel az angol klub és tulajdonosi köre titkos pénzügyleteiről ír, amelyekkel kijátszották az FFP-t.
Észak-Korea új barátra tett szert Kim Dzsongun nagyon összebarátkozott a kubai elnökkel, Miguel Díaz-Canellel.
Újra közös hadgyakorlatot tart az USA és Dél-Korea Alig néhány nappal az amerikai és az északi külügyminiszter találkozója előtt.
Észak-Korea atomfegyver-fejlesztéssel fenyegetőzik Phenjan azt akarja, hogy az Egyesült Államok záros határidőn belül oldja fel az ellene bevezetett gazdasági büntető intézkedéseket.

Minden pasit az ujjunk köré csavarunk: Ez lesz a legdögösebb ruha idén Ezekben tuti nem fognak tudni ellenállni nekünk.
Megduplázódhat a csok igénybevevőinek a köre Kedvező kamatozású hiteleket vehetnek fel az érintettek.
Tízmillióból építenek most kerítést köré, jövőre pedig elbontják a Hős utcai gettót A többségi tulajdonos megszavazta: a lakók közös költségéből fizetik a biztonsági őröket.
Vajna Tímea szerint a baloldal kreált botrányt a cicarepültetés köré Mindenkit megnyugtatott, hogy nem közpénzből magángépeznek.
A titokzatos forradalmár Az 1956-os forradalom és szabadságharc előkészítésében nagy szerepük volt a fiataloknak. Közülük is kiemelkedett a szegedi egyetem hallgatóinak köre.
A csapatfőnök sem érti, honnan húzta ezt elő Ricciardo Mindenki arra számított a Mexikói Nagydíj időmérő edzésén, hogy Max Verstappen szerzi meg azon a pole-pozíciót. Mindenki, beleértve a Red Bull csapatfőnökért, Christian Hornert is, aki nem érti, honna...