Made in Kőbánya: most a kézműves sörök jönnek

Szopófantom ide, herbálválság oda, Kőbánya három napra ismét sörparadicsommá válik. Mától, azaz most péntektől (09.14.) egészen vasárnapig (09.16.) rendezik meg a Főzdeparkban a IV. Kraft Sörfesztivált.

2018. szeptember 14. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Napok óta lógott a fán a kőbányai végrehajtó irodával szemben talált férfi holtteste Több napja halott lehetett már az az ismeretlen férfi, akit múlt szombaton, egy kőbányai végrehajtó irodával szemben találtak meg tudta meg a Bors. Az idős, szakállas férfire kutyasétáltatók találtak...

Kőbánya polgármestere: 'A Hős utcát drogturizmus jellemezte a nyáron' Kétségbeesett előterjesztést nyújtott be Kőbánya polgármestere a képviselő-testületnek, amelyben belügyminiszteri és rendőri intézkedést kért a kerületben tapasztalható drogválság miatt. A témában a M...

Friss hírek
138 millióból hoznak létre egy munkahelyet a nagyberuházások Számos nagyberuházás bejelentésére került sor az elmúlt néhány évben, melyek összesen több mint 15 ezer új munkahelyet fognak létrehozni.
Négy gyerek meghalt egy hollandiai vonatgázolásban Egy gyerekeket szállító teherbiciklit ütött el egy vonat. Két súlyos sérült is van.
Hivatalos: 217 ezer forint az átlagfizetés Magyarországon! Kár, hogy kamu! ...
A BMW Debrecent választotta Miért döntött a BMW, egy óriási mamutcég mellettünk? Szemügyre kell vennünk a telepítőtényezőket, melyek korántsem olyan unalmasak, mint ahogyan hangzik.
TGS 2018: Mozgásban a God Eater 3 Több japán magazin is kipróbálhatta a TGS-en kiállított God Eater 3 demóját. Ennek örömére most belenézhetünk a Földet megszálló idegenek elleni csatákba. Az Istenfalók nem ismernek kegyelmet!
Orbánnál néha az ötös sem elég Minisztere szerint a kormány megbeszélései olyanok, mint egy vizsga.

Új P+R parkolóknak örülhet Kőbánya Elkezdődött a Bosch kőbányai fejlesztési központjának a kíbővítése, a mintegy 90 ezer négyzetméteres fejlesztés 2021-re készülhet el, és további kétezer mérnöknek adhat munkahelyet. A bővítés együtt.....
Made in Kőbánya: először a DreherFeszt jön Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával vár szeptember 1-én a DreherFeszt a Dreher Sörgyárak területén.
Szopófantomra vadászott VV Soma - döbbenet, mi lett az akció eredménye - videó Elképesztő tettre szánta rá magát pár hasonszőrű barátja társaságában VV Soma. A celebfiúnak annyira megtetszett a kőbányai szopófantom legendája, hogy úgy döntött előcsalogatja. Ehhez egy csapdát is ...

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
A hajhosszabbítási üzletben feszül egymásnak a két óriás Az egyik a fapados minőséget képviselő műhajakkal, a másik a minőségi igazival hódít.