A világ legősibb sörfőzdéjét találták meg Izraelben

Már 13 ezer évvel ezelőtt is fogyasztottak sört.

2018. szeptember 14. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Előrehozott választás lesz Izraelben Nem lesz kormányátalakítás, már csak az a kérdés, mikor rendezik az előrehozott választást.

Tűzszünetet kötött Izrael és az iszlamista Hamász Az izraeli hatóságok azt közölték, hogy amennyiben az övezetből nem érkezik több lövedék, akkor szintén abbahagyják a gázai célpontok elleni csapásokat.
A francia elnök elítélte a Hamász Izrael elleni rakétatámadásait Emmanuel Macron francia államfő határozottan elítélte, hogy a Hamász számos rakétát lőtt ki a Gázai övezetből izraeli településekre és a feleket a feszültség növelésének és egy újabb gyilkos erőszakhu...
Közel száz rakétát lőttek ki hétfő délután Izraelre A Gázai övezetből érkező támadásra Izrael légicsapásokkal válaszolt.
70 izraeli magyar történetet a hanukarácsonyfa alá! Segítségeddel már decemberben elérhető lesz az ünnepi album: 320 oldalon 70 magyar arc, 70 magyar vonatkozású történet a modern Izrael állam történetéből.
Izrael-ellenes képviselőkkel is "erősített" a baloldal az Egyesült Államokban A baloldal annak örül, hogy több anticionista, muzulmán, női képviselő is ott lesz az amerikai törvényhozásban.

Bevezetik a halálbüntetést terroristák ellen Izraelben Avigdor Liberman védelmi miniszter kezdeményezésére a jövő héten az izraeli parlament, a Kneszet megkezdi azt a folyamatot, amellyel törvénybe iktatják, hogy a terroristákat halálbüntetéssel is lehet ...
Netanjahu nagyon szeretné visszaállítani a halálbüntetést Izrael történetében eddig összesen egyszer, Adolf Eichmannal szemben alkalmazták, ha Netanjahu vágya teljesül, ezután sokkal könnyebb lesz kivetni a legszigorúbb büntetést a zsidó államban.
Vona Gáborék szektás barátai miatt terjed a kanyaró Izraelben A Neturei Karta tagjai több alkalommal kiálltak az antiszemita megnyilvánulásai miatt bírált Jobbik mellett.
Trump pezsgőt bonthat Brazíliában óriási fordulat indult Borsonaro hasonlatos a perifériák olyan tradicionális erős emberéhez, mint a Fülöp-szigeteki Duterte. A Fehér Ház nagy örömére szinte bizonyosan kiviszi az országát a Párizsi Klímamegállapodásból és a...
Elhunyt kanyaróban egy kisgyerek Izraelben Elhunyt kanyaróban egy másfél éves kislány Izraelben, aki nem volt beoltva - jelentette a helyi média, és közölte, súlyos kanyarójárvány dúl az ultraortodox vallásosok körében
A kubai embargó megszüntetését sürgette az ENSZ Közgyűlése A tervezet ellen csak az Egyesült Államok és Izrael szavazott.