A világ legősibb sörfőzdéjét találták meg Izraelben

Már 13 ezer évvel ezelőtt is fogyasztottak sört.

2018. szeptember 14. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Terrortámadás történt Izraelben Egy palesztin fiatal az elkövető.

Hogyan él 500 malmői zsidó több tízezer muzulmán bevándorló között? A frissen érkezettek antiszemitizmust, Izrael-ellenességet hoznak. Az imámok nyitottak a békítésre, de a fiatal zsidók egyébként is elvágyódnak, lassan elfogy a közösség.
A durván Izrael-ellenes Sargentini vádolja antiszemitizmussal a magyarokat Sajnálta, hogy nem volt ott a palesztin fegyvercsempészek között, pártját a hollandiai zsidó szervezetek bojkottálják.
Világvégepánik tört ki egy izraeli borjú születése miatt Sokan az Armageddon, vagyis a világvége eljövetelének közelgésétől tartanak, miután egy vörös borjú jött világra Izraelben. Egy ószövetségi prófécia
Paraguay pálfordulása Megszűnhetnek a diplomáciai kapcsolatok Paraguay és Izrael között, miután a dél-amerikai állam száznyolcvan fokos fordulatot tett a nagykövetségének lokációját illetően.
Izrael falat épít libanoni határára Tizenegy kilométer már kész a kamerákkal és érzékelőkkel ellátott betonkerítésből.

Hogyan veszhetett ennyire össze Izrael és Paraguay? A legjobb barátból lett most a fő ellenség.
Izraeli harci repülők bombázták Szíriát Izrael kormánya a múlt héten azt mondta, meg fogja akadályozni Irán katonai jelenlétének megszilárdulását Szíriában, ezek után bombáztak szíriai katonai állásokat izraeli gépek.
Izrael lebombázná Irán katonai létesítményeit Irakban Szükség esetén, mármint.
Izrael továbbra is fellép Irán ellen Szíriában Iráni illetékesek bejelentették, nem vonulnak ki Szíriából.
Már alig van iható víz Izraelben Kiszáradóban vannak Izrael vízforrásai az izraeli vízügyi hatóság szerint jelentette a Jediót Ahronót című újság. A tudományt segítségül hívva sótalanítással próbálkoznak, a lakosság zömét már most ...
Közel kerültek a kiszáradáshoz Izrael vízforrásai A közel-keleti ország legnagyobb tavának kiszáradásának megakadályozását, illetve és a lakosság vízszükségletének fedezését csak a tengervíz-sótalanító telepek segítségével tudják megoldani.