Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy 35 éves nőt gázoltak halálra Szigetszentmiklóson.

2018. szeptember 14. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Négy gépjármű ütközött az M0-áson Szigetszentmiklósnál Még el sem kezdődött a reggeli csúcs, de már kora hajnalban, november 7-én 4 óra 50 perc körül, eddig tisztázatlan körülmények között négy személygépkocsi összeütközött. Torlódásra kell számítani az M...

Friss hírek
Semjén Zsolt: teljes konszenzussal fogadták el a zárónyilatkozatot A magyar belpolitikában szokatlan egyetértés van a reális erőt képviselő politikai pártok és a határon túli magyar szervezetek között.
Felfoghatatlan katasztrófa formálta a sportvilág legtökösebb antisztárját Meglehet, egy 39 éves, apró, erősen kopaszodó, négygyerekes apuka lesz az NFL történetének legjobb irányítója.
Itt lesz biztonságban a nyugdíjcélú megtakarításunk Várhatóan az OBA nyújt majd garanciát az önkéntes pénztári vagyonra.
Kreml: Moszkva lépéseket tehet az orosz hajók védelmében az Azovi-tengeren Oroszország intézkedéseket hozhat az orosz tengerhajózás, az orosz jogi és magánszemélyek védelmében az Azovi-tengeren figyelmeztetett Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak nyilatkozva pénteken Moszkvában.
Cardi B szomorú, mert szülés után túl sokat fogyott Túl jól sikerült az étvágycsökkentés.
Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Péntektől használható a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton épült új körforgalom Péntektől teljes egészében használható a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton épült új körforgalom, így az arra közlekedők ismét felhajthatnak az M0-ás autóút mindkét irányába közölte a Magyar Köz...
Bolgár ivókutat avattak Szigetszentmiklóson Bolgár ivókutat avattak Szigetszentmiklóson, a legnépesebb bolgár közösséggel rendelkező magyarországi településen pénteken, a bolgár-magyar barátság napján

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.