Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy 35 éves nőt gázoltak halálra Szigetszentmiklóson.

2018. szeptember 14. 16:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hazafelé ment, halálra gázolták Részegen gázolt halálra egy buszmegállóban várakozó 35 éves nőt egy férfi Szigetszentmiklóson. Lehajtott az útról elsodorta a nőt, majd ezután a kocsijával métereket repült, és az út melletti füves te...

Friss hírek
Rászállhat a Facebookra az EU Komoly szankciókra számíthat a közösségi oldal, ha nem változtat.
Kosarasaink kapitánya nem ismer kegyelmet és irgalmat - videó Az elnök szerint ezért jó a magyar válogatott
Enyhítette az Ítélőtábla a terrorcselekményt elkövető Ahmed H. büntetését A röszkei tömegzavargás egyik vezéralakját jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság.
Megtalálta új rendezőjét a következő Bond-film Egy díjnyertes fiatal filmes vezényelheti le a franchise 25. installációját.
Már a vb-nyolcaddöntőben búcsúzott az olimpiai bronzérmes Csernoviczki Éva A magyar cselgáncsozó hamar kiesett, még dolgoznia kell Tokióig.
138 millióból hoznak létre egy munkahelyet a nagyberuházások Számos nagyberuházás bejelentésére került sor az elmúlt néhány évben, melyek összesen több mint 15 ezer új munkahelyet fognak létrehozni.

Tragikus baleset: buszra váró nőt gázolt halálra egy autó Szigetszentmiklóson Közúti baleset történt 2018. szeptember 8-án 17 óra 30 perckor Szigetszentmiklóson, a Sellő utca és a Csepeli út kereszteződésében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi lehaj...
Három beruházás torlódásokat okoz Szigetszentmiklós és Csepel térségében Nemsokára rendőrök is segítik a közlekedőket az érintett helyszíneken.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
A hajhosszabbítási üzletben feszül egymásnak a két óriás Az egyik a fapados minőséget képviselő műhajakkal, a másik a minőségi igazival hódít.