Terebélyesedik a Szkripal-ügy: orosz kémeket vettek őrizetbe Hollandiában

Két orosz állampolgárt vettek őrizetbe azzal a váddal, hogy azon svájci kutatóintézetben próbáltak kémkedni, ahol az idén márciusi Szkripal-merényletben használt szovjet/orosz idegméreg, a novicsok mintáit vizsgálták.

2018. szeptember 14. 16:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hollandiában már a Mikulás is rasszista, a hagyomány védéséért pedig börtön jár A rendőrség azonnali eljárást indított egy nő ellen, aki csak biztonságos ünnepet szeretett volna a gyerekeknek. Végül a bírósági ítélet is megszületett: egy hónap felfüggesztett.

Moszkva az új szankciókat is "törvénytelennek" tartaná Washington a Szkripal-ügy miatt fontolgat újabb szankciókat Oroszországgal szemben.
Muszlim ukáz a Twitternek: le kell tiltani Wilderst! Egy Hollandiában működő iszlám szervezet az ismert közösségi oldalt sem fél beperelni, amennyiben az továbbra sem tiltja le a bevándorlásellenes holland politikust.
Leáll a sertéstenyésztés Hollandiában? A holland gazdák közel 80%-a abbahagyhatja tevékenységét.
Putyin javasolta az orosz katonai hírszerzés korábbi elnevezése, a GRU visszaállítását A szolgálat megalakulásának centenáriuma alkalmából Vlagyimir Putyin orosz elnök közölte, hogy a katonai hírszerzést a kimagasló szakmaiság és az egyedülálló lehetőségek jellemzik. A GRU neve nemrég ...
Csak a közönségnek szólt a magyarorosz diplomáciai csörte Szkripal-ügyben? Jelentéktelen diplomatákat zavartak haza a felek, nem volt igazi konfliktus véli a Direkt36.

BL: Henry megszerezte első pontját edzőként, a Spurs botlott Eindhovenben A Tottenham vezetett Hollandiában, de Lloris kiállítása a legrosszabbkor jött az angoloknak.
A lakosság fele sem vallja magát hívőnek Hollandiában A lakosság kevesebb mint fele vallja magát hívőnek Hollandiában, ez az arány most csökkent először 50 százalék alá - ismertette egy friss felmérés eredményét kedden a helyi sajtó
Hihetetlen dolgot vitt haza vakációjáról egy német kisfiú Hollandiában vakációzott a család, a különös tárgy egészen hazáig a kisfiú táskájában lapult.
Barca: ez a két klasszisjelölt érkezhet a klubhoz Hollandiában vásárolhat be a katalán gárda.
Rossz világ jön az oligarcháknak: kiűzik őket a paradicsomból? Egy azerbajdzsáni oligarcha feleségének kell számot adnia arról, miből vettek luxusingatlanokat Londonban és költöttek el vagyonokat drága áruházakban. A Szkripal-ügy után az Egyesült Királyságnak lát...
Csehországban is kémkedett Szkripal után a két orosz Csehországban is kémkedett Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettősügynök és lánya, Julija Szkripal után az a két orosz állampolgár, akiket a brit hatóságok az ő megmérgezésükkel gyanúsítanak - ...