Kimi Räikkönen odapörkölt Szingapúrban

A finn pilóta nyerte a második szabadedzést.

2018. szeptember 14. 17:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem Vettel napja volt a mai Szingapúrban először megúszta, másodszor nem Parc Fermé: Nem Vettel napja volt a mai Szingapúrban először megúszta, másodszor nem

Új fejlesztésekkel érkezett a Force India Otmar Szafnauer abban reménykedik, hogy a csapat folytatni tudja a fantasztikus szereplését Szingapúrban is, ahová új aerodinamikai felszereléseket visz magával a rózsaszín istálló.
Egy virtuális kör Szingapúrban Szokjuk a hétvégi verseny vonalvezetését és a villanyfényt az F1 2018-cal a Ferrari SF71H volánja mögött.
A Red Bull-osok nem számítanak Monaco ismétlésére Szingapúr karakterisztikája leginkább Monte-Carlóhoz hasonlítható, márpedig ott eddigi legjobb nagydíját teljesítette a Red Bull. Ricciardo és Verstappen kételkednek az újrajátszásban.
Komoly mérföldkő előtt áll Nico Hülkenberg Nem tartozik már a fiatal titánok közé Nico Hülkenberg, bár még nem is aggastyán. Jövő hétvégén nagy jubileumhoz érkezik, Szingapúrban pályafutása 150. versenyén fog indulni a német pilóta.

Ricciardo: Eljött az idő, hogy megnyerjem ezt az átkozott versenyt Ricciardo az elmúlt három évben egyaránt másodikként szelte át a célvonalat Szingapúrban. Elsőre még teljesen váratlanul érte a kihívás, amely elé a pálya állította, de azóta már megtanulta élvezni.
Változni és versenyképesnek maradni Globális FMCG-csúcskonferencia zajlott Szingapúrban.
Trump és Kim Dzsongun nagyon vigyáz, hogy bármi van, egymást ne támadja Amikor Trump lemondta külügyminisztere újabb phenjani útját, először beszélt arról, hogy nem haladnak a tárgyalásokon, ezért pedig Kínát is felelőssé tette. Észak-Korea közben már titkos háború előkés...
A világ legnagyobb kereskedelmi megállapodásának aláírására készülnek novemberben A tervek szerint novemberben Szingapúrban aláírhatja a világ eddigi legnagyobb kereskedelmi megállapodását a Délkelet-ázsiai Országok Szövetségének (ASEAN) tíz tagállama, valamint Ausztrália, Dél-Kore...
Óriási magyar siker: innovációs díjat kapott Szingapúrban a BlockBen A vállalat megújítja a kriptovaluta-kibocsátás piacát.
Kubica: Készen állok a versenyzésre Az év elején rengeteg rajongó bízott abban, hogy Robert Kubica ülést kap idén: ez a Force Indiát övező fordulatokkal végül meg is valósulhat. Erősek a hangok, melyek szerint Lance Stroll távozófélben ...