> .

2018. szeptember 14. 18:20

A cikk folytatása...Friss hírek
TGS 2018: Japánban leáll a PS Vita gyártása A szigetországban csak 2019-ig gyártják a Sony legutóbbi hordozható konzolját, de nem lennénk meglepve, ha a többi régióban is meglépik ugyanezt. A hányatott sorsú PS Vita hét évet élt, de egy darabig még érkeznek rá játékok.
Elindult a visszaszámlálás: vasárnapig jelentkezhetnek a vállalkozások Szeptember 23-ig jelentkezhetnek mikro- kis- és középvállalatok vezetői az OTP Business Nagykövet Programra, amelynek célja, hogy a bank vállalati üzletága intenzív párbeszédet kezdeményezzen meglévő...
Megműtötték a Ferencváros válogatott védőjét Még a MOL Vidi elleni bajnokin sérült meg, felépüléséről nincs egyelőre információ.
Importvámokat csökkent Kína Több terméket is olcsóbban lehet majd az országba vinni októbertől, hogy élénküljön a belső fogyasztás.
Sargentini Varsóban Az Európai Bizottság egyelőre nem kéri az Európai Bíróságtól, hogy alkosson véleményt a lengyel legfelsőbb bírósággal kapcsolatos törvényről, amelyet Brüsszel aggályosnak és jogsértőnek tart.
Kim Dzsongun újra találkozna Trumppal Kim azt szeretné, ha Pompeo ismét Phenjanban tárgyalna a nukleáris leszerelésről.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.
Szalaiék kétszer vezettek, de ikszeltek a Sahtarnál a BL-ben Az 1. kör 2. napjának hétórás meccsein: Ajax-AEK 3-0, Sahtar-Hoffenheim 2-2.