NES kontrollereket kap a Switch

Úgy látszik nem csak a játékok terén kapta el a retro lázat a Nintendo Switch; a NES játékok mellé érkezik egy NES dizájnnal ellátott kontroller is, hogy még inkább autentikus élményt nyújtson a Donkey Kong.

2018. szeptember 14. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Final Fantasy sorozat több darabja is megjelenik Nintendo Switch-re és Xbox One-ra A Square Enix bejelentette, hogy a sorozat több része is játszható lesz újabb platformokon.

Nintendo Switch-re is megjelenik az Oddworld: Stranger's Wrath Az első részletek és a kipróbálható változat a jövő héten esedékes EGX-en lesz látható.
Szuperül fogy a Switch Japánban Nem csoda, hogy a Nintendo konzolja szépen teljesít hazai pályán, de a másfél év alatt 5 millió példányra rúgó eladási szám mindenképpen említést érdemel. A PS4-nek több mint három évbe telt megugrani...
Megjelent az NBA 2K19 (PC, PS4, XO, Switch) A széria idei részében ismét a legnagyobb sztárokkal kosárlabdázhatunk együtt.
Különleges Nintendo Switch is készül a Pokémon: Let's Go játékok mellé A rajongók egy minden jóval megpakolt csomagban is megvásárolhatják az új játékokat, amiben ráadásul még egy egyedi festésű konzol is lapul.
Switch - nem minden játéknál lesz felhős mentés Még a hónapban elindul a Nintendo Switch Online, a japán konzol havidíjas online szolgáltatása, melynek egyik nagy előnye, hogy a webes felhőben is elmenthetjük majd a játékaink állását. Néhány címnél...

Nintendo Switch - nem minden játék támogatja majd a felhőbe mentést Ahogy beindul a Nintendo fizetős online szolgáltatása, mentéseinket a felhőben is tárolhatjuk, azonban a visszaélések elkerülése végett lesznek korlátozások.
Nintendo Switch-re is megjelenik a Civilization VI A 2K Games és a Firaxis bejelentették, hogy egy újabb platformon lesz elérhető novemberben a széria 6. része.
Még van esély rá, hogy a következő nagy Zelda játék is Switchre jön Egy hosszú fejlesztési időszaknak néz elébe a csapat, de talán még beleférnek majd a Switch életciklusába.
Nintendo Direct - holnap ismét mesélnek az új Switch és 3DS címekről Pár havonta a Nintendo megejti ezt a kis szeánszt, eljött az ideje a következő Directnek.
Dátumot kapott az új No More Heroes Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem fejezi be idén Suda 51 csapata a Travis Strikes Again: No More Heroest, így a Switch-exkluzív akciójáték januárban látja meg a napvilágot. Nézzünk is bele!
Switch - terítéken a közeljövő indie címei Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transisto...