Megkéselt három embert egy migráns Németországban

Pénteken Ravensburgban egy 19 éves afgán menedékkérő késelt.

2018. szeptember 29. 8:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csúcsidő: másfél perc alatt kivégezte a Ninja Warrior pályáját Harmat Krisztián Elképesztő sebességgel suhant végig a pályán Krisztién, aki már otthonosan mozog a Ninja Warrior pályán, hiszen Németországban csapatban, egészen a döntőig jutott.

A németek már látják, hogy felfordulás jön, csak azt nem tudják, mekkora Két dolog biztos jelenleg Németországban. Az egyik az, hogy a 13 éve a kancellári székben ülő Angela Merkel korábbi sikerei ellenére is vesztesként távozik majd a német politikai életből, a másik ped...
A migránsok által elkövetett nemi erőszak ellen tiltakoztak Németországban ismét utcára vonultak az emberek.
Sosem volt még ennyire meleg Németországban Az idei a legmelegebb év Németországban a rendszeres mérések több mint 130 évvel ezelőtti kezdete óta a szövetségi meteorológiai szolgálat (DWD) pénteki adatai szerint.
Miközben Merkel az oroszokkal csencsel, azt hazudja, hogy nem ő finanszírozza Putyin rendszerét Ismeretes, hogy Angela Merkelt bort iszik és vizet prédikál. Úgy tesz mintha támogatná az Oroszország elleni uniós szankciók meghosszabbítását, de közben vígan kereskedik Moszkvával. Mindezt azért tes...
A napóleoni háborúkhoz kötődő tömegsírt fedeztek fel Németországban A napóleoni háborúk döntő ütközetének számító 1813-as lipcsei csatát követően tífuszban meghalt német és francia katonák maradványait őrző tömegsírt fedeztek fel építőmunkások a nyugat-németországi Ma...

Több mint 100 emberrel végzett egy német ápoló A férfi beismerte bűnösségét. Ennyi gyilkosságot a II. világháború óta senki sem követett el Németországban.
Macron tiszteletre méltónak nevezte Merkel döntését Macron szerint aggodalomra ad okot Merkel döntése, tekintettel a jobboldali erők erősödésére Németországban.
Sorsdöntő választás Németországban, Merkel jövője a tét Angela Merkel leváltásához és előre hozott választáshoz vezethet a mai tartományi választás.
Migránsokhoz köthető, brutális bűncselekmény történt Németországban Csoportos nemi erőszakot követtek el.
Németországban számítanak Magyarországra Balog szerint Európában nagy viták folynak a kereszténydemokrácia megújításáról.
Megnyílt Németország legnagyobb biobankja Csaknem 21 millió vér-, vizelet- és nyálmintát őriznek.