Megkéselt három embert egy migráns Németországban

Pénteken Ravensburgban egy 19 éves afgán menedékkérő késelt.

2018. szeptember 29. 8:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Uffizi Képtár nácik lopta festményt követel vissza A múzeum szerint Németország morális kötelessége a festmény visszaadása.

Németországban is betiltottak néhány iPhone-modellt A kínai piac után Németországban sem árusíthat bizonyos iPhone-modelleket az Apple. Az ok: a Qualcommal folytatott szabadalmi vita.
Terrorszilveszter Európában Több migránstámadás történt világszerte szilveszter éjszaka. Budapesten egy afgán migráns megtámadott két embert, és egy buszban is kárt tett. Németországban a tömegbe hajtott egy férfi, négy tizenéve...
Nácik által elrabolt festményt kér vissza az Uffizi képtár Németország morális kötelessége a festmény visszaadása, érvel az olasz múzeum német igazgatója.
A magyar gazdaságra is óriási veszélyek leselkednek 2019-ben Eszkalálódó kereskedelmi háború, Donald Trump amerikai elnök "elszabadulása", amerikai kormányzati leállások, amerikai és német recesszió, politikai kockázatok, patthelyzet Németországban - többek...
Újra Németországban van a zavargások miatt kitoloncolt kameruni menekült Olaszországba küldték vissza az ellwangeni menekülttábornál kitört összecsapások után. Néhány hónap múlva visszatért.

Terrorcselekményre készülő szíriait vettek őrizetbe Németországban A gyanú szerint terrorcselekményt készített elő Hollandiában.
Még Németországban sem hatékony a dopping ellenes harc Ezt maga a müncheni főügyész szerint a sportszövetségek nem működnek együtt az állami szervekkel.
Két év alatt lefoglalt több tonna drogot semmisítettek meg Németországban Páncélozott járművekkel és fegyveres kísérettel szállították át a megsemmisítésre a több razziában lefoglalt kábítószert.
Négyből csak három felnőtt ünnepli a karácsonyt Németországban A szekularizáció, az iszlamizáció és a szegénység közös "diadala".
Az Iszlám Állam a német vasútvonalaknál is támadhat Átvágtak egy felsővezetéket Németországban, a terrorszervezet zászlója a helyszínen volt.
Euróban utalja az ajándékra valót, mióta az unokák Németországban laknak Több olyan vásárlóval találkoztunk, aki jobb híján Skype-on találkozik majd az ünnepek alatt külföldre költözött szeretteivel. Az Abcúg videóriportja.