A kormány nekilát a kutatóintézetek átszervezésének

A határozat bevezetője szerint minderre Magyarország versenyképességének növelése érdekében van szükség.

2018. október 4. 21:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A menhelyi kutyáknak idén igazi a Karácsonya (X) Magyarországon ritkán van példa arra, hogy a vidéki menhelyek komolyabb anyagi támogatásban részesülnek. Nyáron indult el a Cofidis Magyarország

Bakondi György: hazánkban szilárd a belbiztonsági helyzet A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint Magyarország azáltal, hogy útját állta a tömeges migrációnak, szerencsés helyzetbe került.
Tovább élhetsz, ha leolvadnak rólad a fölösleges kilók A felnőtt magyar lakosság közel kétharmada túlsúlyos vagy elhízott, ezzel az eredménnyel 2018-ban Magyarország volt a világ negyedik legelhízottabb országa. A fölösleges kilók nem csak esztétikai prob...
Tel-Avivban lesik el a high tech gazdaság titkait fiatal magyar cégek Hét fiatal magyar high tech szakember ismerkedik az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország) valamint Izrael közötti együttműködé...
Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket Blinken ex-nagykövet olvasói levélben erősítette meg: a magyar kormányok nem tartják be a washingtoni megállapodást.
Palkovics László: Ott várhatunk sikereket, ahol a tudás és az innováció a döntő A miniszter emlékeztetett: a magyar kormány víziója, hogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon.

Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége A magyar kormány célja Magyarország és Közép-Európa biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.
Ajándékcsomagokkal és klasszikus dallamokkal a szebb karácsonyért A Filharmónia Magyarország minden egyes programján kiemelt szerepet szán a gyermekeknek.
Marad a Vodafone a 2100 Mhz-en, ezen szórják majd a szupergyors internetet is Meghosszabbította a hatóság a Vodafone Magyarország 2100 MHz-es frekvenciahasználati jogosultságát.
Bizottság vizsgálná a Szeviép-ügyet Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Szeviép-ügyben a szegedi Fidesz-KDNP. Haág Zalán, a Kereszténydemokraták szegedi elnöke azt mondja, a testület feladata az, hogy feltárja, Dél-Magyarorsz...
Hatszáz küzdősportoló Budapesten Magyarország egyik legrégebbi versenye nemzetközi szintre lépett.
Elindult Magyarország legnagyobb ünnepi összefogása Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek!