Inkább el se köszönök

Csak egyszerű Puskás Akadémia-szurkolóként hazamegyek egy magánrepülőgéppel, ahogy azt bármelyik középosztálybeli megtehetné. Jön a hét vége, addig is mindenki mormolja magában, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

2018. október 4. 23:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Mérce.hu szerint egy kis időre jobb hely lett Magyarország Tisza István meggyilkolásával Jámbor András neokommunista álhírgyára 2018-ban tényleg képes volt relativizálni Tisza István meggyilkolását.

Szerződést bontott ecuadori csatárával a Puskás Akadémia Két hónapig tartott a fura kölcsönszerződés.
A King's College professzora a CEU-ügyről: Ez Magyarország tragédiája A londoni egyetem professzora egy Guardiannak küldött olvasói levélben fejtette ki, hogy a CEU költözésével csak Ausztria fog nyerni.
Magyarország nemzetközi tartalékai - ábrán mutatjuk Magyarország nemzetközi tartalékai összesen, millió euró, 2011-2018. szeptember
Zeman és Babis újra kiállt Magyarország és Lengyelország mellett Milos Zeman cseh államfő szerint Magyarországon és Lengyelországban is demokrácia van, ezért Brüsszel eljárása a két tagállam ellen durva beavatkozás belügyeikbe.
NB I - Nem hibázott otthon a Debrecen Nem hibázott hazai pályán a DVSC, amely 2-1-re győzött a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12

Magyar turisták október 28-án ne látogassák a vereckei honfoglalási emlékművet! Magyarország ungvári főkonzulátusa a honlapján arra kéri a Kárpátaljára látogató magyarországi turistákat, hogy október 28-án, vasárnap tartózkodjanak a Vereckei-hágónál lévő magyar honfoglalási emlék...
Kormányszóvivő: fennáll a migrációs nyomás az európai határoknál Magyarország megerősíti a rendőri és határvadász jelenlétet a magyar-horvát határszakaszon, valamint felajánlották segítségüket a bosnyák és a horvát szerveknek.
Minden Magyarország elleni támadás mögött a bevándorlás áll
Tallai Gábor: ’56-ban Magyarország megütötte a világ ingerküszöbét 1956-ban Magyarország megütötte a világ ingerküszöbét mondta a Terror Háza Múzeum programigazgatója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.
Boross Péter: az 56-os felkelők és forradalmárok nem számoltak a következményekkel A volt miniszterelnök saját hatvankét évvel ezelőtti emlékeiről számolt be a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.
Kuvasz, komondor kell a magyar medvék mellé Legjobb tudásunk szerint jelenleg körülbelül öt medve tartózkodik Magyarország területén nem tudjuk, hogy csak a hasukat tömik, vagy telelni is itt készülnek-e? Medveveszély nincs, a békés együttélés...