Felszámoltak egy migránsokat csempésző hálózatot Belgiumban

Hűtőkocsikban vitték az embereket Nagy-Britanniába.

2018. október 8. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Brüsszel még mindig az iszlám dzsihád fővárosa Belgiumban ismét terrortámadás-sorozattól tartanak.

Teljes behódolás: Belgiumban mecsetbe viszik a keresztény kisiskolásokat A muszlim kisgyerekeket nem viszik keresztény templomba, nehogy megsértsék a vallási érzékenységüket.
Mire jutottak a nálunk megbukó külföldi kapitányok? Bernd Storck etalon lehetett volna, ha elkezdi a reformot, és nincs az andorrai kudarc, amivel lerombolta önmagát. Belgiumban kezd kijönni a gödörből, Koeman ideglenesen megkapta a Fenert, Georges Lee...
Olaszországra is átterjedtek a sárgamellényesek tüntetései Franciaország és Belgium után Olaszországban is szerveztek "sárgamellényes" tüntetést.
Európa-szerte aggasztók a migrációs számok Belgium épp a migrációs számok nagyságára hivatkozva döntött arról, hogy naponta legfeljebb hatvan menedékkérelem beadását engedélyezi.
Belgium kezd megtelni: korlátozzák a beadható menedékkérelmek számát A La Libre Belgique belga napilap pénteki számában azt írta, hogy a belga kormány menekültügyi és migrációs államtitkárságának döntése értelmében Belgium naponta legfeljebb hatvan menedékkérelem beadá...

Tüntetők csaptak össze rendőrökkel Belgiumban A hatóságok húsz embert előállítottak.
Gruevszki kiadatása ellentétes lenne a neki adott menekültstátusszal Hasonló helyzetben van Charles Puigdemont volt katalán elnök, akit Spanyolországban köztörvényes bűncselekménnyel vádolnak, mégsem adja ki sem Belgium, sem Németország.
17 perc után már kettővel ment Belgium, végül mégis tönkreverték őket a svájciak. Egészen elképesztő fordítást hozott össze Svájc, ezzel pedig bejutott a rájátszásba.
Ötgólos mérkőzésen vágtak vissza a horvátok a spanyoloknak Duplázó döntött a Belgium-Izlandon. Eredmények!
Megfelezhették Kongó lakosságát II. Lipót gyarmatosításról szőtt álmai Ha a múltban elkövetett népirtások gondolunk, akkor valószínűleg nem a napjainkban leginkább a söreiről híres Belgium fog eszünkbe jutni elsőre. Pedig a kis nyugat-európai ország és méginkább annak n...
Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából A belga szövetségi kormány menekültügyi és migrációs államtitkársága nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagjának aláírását - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.