Felszámoltak egy migránsokat csempésző hálózatot Belgiumban

Hűtőkocsikban vitték az embereket Nagy-Britanniába.

2018. október 8. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatodszor tüntettek fiatalok a klímavédelem fokozásáért Belgiumban Immár hatodik egymást követő csütörtök délelőtt vonultak utcára fiatalok, főként diákok ezrei Belgiumban, hogy határozottabb fellépést követeljenek a klímaváltozás ellen

Storck idén csak nyert, szárnyal a csapata Utolsó helyen vette át a Mouscront Belgiumban, az éllovast is legyőzték már idegenben.
Sztrájk miatt leáll a légi közlekedés Belgiumban Kedd este 10 órától 24 órán keresztül egyetlen járat indítására vagy fogadására sem adnak engedélyt.
Letekerik a fűtést a belga iskolákban Folytatódnak a klímatüntetések Belgiumban, ismét 20 ezer fiatal vonult az utcákra. A flamand iskolákban inkább melegen öltöznek, mintsem fűtenek.
Magyarország egy helyet visszacsúszott a FIFA-ranglistán Így 52. Belgium az első a futball világranglistáján.
Belgiumban is megbukott az európai menekültpolitika Egy brüsszeli képviselő szerint nagyon sok probléma van az iszlám miatt.

Ismét fiatalok tízezrei tüntettek a klímaváltozás elleni küzdelem fokozásáért Belgiumban Immár negyedik egymást követő csütörtök délelőtt vonultak utcára fiatalok tízezrei Belgiumban, hogy határozottabb fellépést követeljenek a klímaváltozás ellen.
Összeomlás szélén Belgium A teljes összeomlás szélén táncol Belgium, semmiféle integráció nem történt vagy történik Belgiumban a migránsokat illetően – minderről Alain Destexhe liberális párti belga szenátor beszélt egy ...
Változtat a FIFA loot box rendszerén az EA Belgiumban A Belgian Gaming Commission komoly változtatást ért el.
182 muszlim radikálist engedtek szabadon Belgiumban Lejárt a büntetésük az ISIS támogatóinak, így szabadon kóborolhatnak az országban. Tevékenységüket a hatóságok állítólag megfigyelik, de a múlt tapasztalatai alapján ez még nem ad semmilyen biztosíték...
Befelé fordulva is előre néz Három magyar bajnoki cím, harminchét válogatottság, öt légiós év Belgiumban különösen a jelenből visszavetítve Lőrincz Emil büszke lehet a pályafutására.
Közel kétszáz szélsőségest helyeztek szabadlábra Belgiumban Belgiumban a közelmúltban szabadlábra helyeztek 182 embert, akiket terrorizmussal összefüggő bűncselekményekért vagy szélsőséges tanok terjesztése miatt tartottak fogva közölte a La Libre Belgique cí...