Győztek az igenek a népszavazáson

Két napos népszavazást tartottak Romániában arról, hogy bekerüljön-e az alaptörvénybe az, hogy a család egy férfi és egy nő házasságán alapul. Ezzel a keresztény értékrendet akarták védeni. A népszavazás akkor lett volna érvényes, ha a szavazásra jogosultak 30%-a elment volna voksolni. Viszont vasárnap estig végül csak 20 százalékuk szavazott.

2018. október 9. 2:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fejlődő Erdélyt és erős Európát szeretne az RMDSZ Az RMDSZ értékteremtő, magyarságát megtartó közösséget akar építeni A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) olyan magyar közösséget akar építeni Romániában, amely versenyképes a 21

Politikai fogolynak minősítették a két székelyföldi magyart Romániában Politikai fogolynak tartja a terrorizmus vádjával bebörtönzött Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt az Erdélyi Magyar Néppárt. Tüntetni is akartak mellettük a börtönüknél, de ezt megtiltották a román hatóság...
Politikai fogolynak mínősítették a két székelyföldi magyart Romániában Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt terrorizmus vádjával ítéltek el.
Öt százalékra lassult az éves infláció Romániában Szeptemberben 5 százalékra lassult az éves infláció Romániában az előző havi 5,1 százalékról - derült ki a statisztikai intézet szerdai közleményéből.
Ismét csapatot kapott Romániában Miriuta László Pályafutása hatodik román együttesét irányítja majd.
A hagyományos család mellett álltak ki a szavazók Romániában Csak 21,10 százalék járult az urnák elé.

Érvénytelen lett a hagyományos családmodellről tartott népszavazás Romániában A választók alig több mint 20 százaléka ment el szavazni.
Családmodellről szavaznak Romániában Elkezdődött a népszavazás Romániában a házasságról. A kezdeményezők azt akarják megerősíteni, hogy házasságot egy férfi és egy nő köthet, a keresztény értékeknek megfelelően. Számtalan romániai magyar...
Az LGBT-közösség nekiment a hagyományos családmodellről szóló népszavazásnak Nem tetszik nekik, hogy Romániában alkotmányba foglalnák, hogy a család "egy férfi és egy nő önkéntes elhatározásával létrehozott házasságon" alapul.
Megvédenék a hagyományos családmodellt Romániában Csaknem hatmillió szavazat szükséges az érvényességhez.
Soltész: Ki kell mondani, hogy a házasság férfi és nő kapcsolatából fakad Népszavazást tartanak a hétvégén Romániában.
Az RMDSZ lelkiismeret szerinti szavazásra buzdít A bejegyzett élettársi kapcsolat jelenleg nincs szabályozva Romániában.