Így törölheti magát az adatait szivárogtató Google+ szolgáltatásról

A felhasználók csak nemrég szereztek róla tudomást, a Google előtt azonban már hónapok óta ismert volt, hogy közösségi oldalának rendszerével komoly probléma adódott. Bár a szolgáltatást azóta bezárásra ítélték, van rá mód, hogy a regisztráltak még ma megszabaduljanak fiókjuktól. Mutatjuk, hogyan. ...

2018. október 9. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vészjósló komédia: még mindig nem tudjuk, hogy mit tud rólunk a Google Mark Zuckerberg, Sheryl Sandberg és Jack Dorsey után a Google vezérigazgatója, Sundar Pichai is megjelent az amerikai kongresszus előtt, a több mint három órás kihallgatás időnként vészjóslóan titokza...

Tudtad? Van néhány titkos hely, amit sosem mutat a Google Térkép Ezeket a helyeket képtelen betájolni a program.
Akkora rés tátongott a Google+-on, hogy kikerült 52 000 000 felhasználó személyes adata A Google közösségi szolgáltatásáról még októberben derült ki, hogy komoly adatbiztonsági rés tátongott a rendszerében. Egy új felfedezés most ennél is sokkal nagyobb problémát tárt fel.
Chrome-ra vált a Microsoft! Legalábbis belülről, ugyanis az Edge böngésző motorját lecserélik a Google Chromiumra.
Megadta magát a Microsoft a Google-nek Legalábbis a böngészőpiacon feladta a harcot, és Chromiumra cseréli a nyomorúságos Edge-et.
Már dolgoznak a Google Fordító érdekes férfi-női hibájának javításán A Google Fordítója eddig különbséget tett nők és férfiak között attól függően, hogy milyen szöveget kellett lefordítani. A magyar változatban még mindig ez a helyzet, de az angol verzió már változik....

Európában fogja tesztelni repülő "postásait" a Google A Wing névre hallgató, csomagszállításra alkalmas drónok a Google szerint egy 1,5 kilogrammos csomagot percekkel a rendelés leadás után képesek kiszállítani.
Letöltötte valamelyiket? Itt vannak 2018 legjobb androidos alkalmazásai Több kategória alapján állította össze idei toplistáját a Google, amelyen az esztendő legjobb alkalmazásai sorakoznak. Az abszolút befutó nem is lehetett volna más, mint a nagy sikerű PUBG.
A PUBG Mobile lett az év androidos játéka Az Apple mellett a Google is díjazta az év mobiljátékait - az eredmény jelentősen eltér.
"Horogkereszt" jelent meg a Google Térképben Több felhasználó is azt tapasztalta, hogy bizonyos szállodákat horogkereszttel ábrázol a Google Térkép. A megjelenítés helye téves, magát az ikont viszont szándékosan alakították így.
Már a Google is tudja, hol van Eta néni háza Két hét alatt készül el a karácsonyi díszítés a híres-hírhedt dabasi háznál, ahol Eta néni és családja minden évben több száz égősorral és különböző világító, zenélő dekorációval szórakoztatja az odal...
Újabb szolgáltatását zárja be a Google, megszűnhet a Hangouts A Google egyik dolgozója azt állítja, 2020-ban leállíthatják a Google üzenetküldő szolgáltatását.