Így törölheti magát az adatait szivárogtató Google+ szolgáltatásról

A felhasználók csak nemrég szereztek róla tudomást, a Google előtt azonban már hónapok óta ismert volt, hogy közösségi oldalának rendszerével komoly probléma adódott. Bár a szolgáltatást azóta bezárásra ítélték, van rá mód, hogy a regisztráltak még ma megszabaduljanak fiókjuktól. Mutatjuk, hogyan. ...

2018. október 9. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyerekmunkásokkal lopta az adatokat a Facebook A legújabb adatkezelési botrány kapcsán három amerikai szenátor a Facebook és a Google adatkezelési gyakorlatára kérdezett rá.

Beelőzi a Chrome-ot a Firefox A Mozilla a Google böngészőjének Site Isolation nevű védelmi szolgáltatásához hasonlóval akarja kiegészíteni saját szoftverét, és az ő megoldása még hatékonyabb lesz.
Mi kell a sikerhez? Tudj angolul, vagy kimaradsz az egész világból Hogyan indíts vállalkozást, hogyan legyél sikeres startupper? Három sikeres vállalkozó is úgy véli, hogy tanulni érdemes. Lehet ugyan menet közben is elsajátítani dolgokat, de az oktatás sok mindent m...
Megkezdte az orosz tiltott tartalmak blokkolását a Google A távközlési hatóság korábban kétszer is felszólította a céget.
Szól a Chrome, ha kiszivárgott jelszóval próbálkozunk Hiánypótló és fontos kiegészítő érkezett a Google böngészőjéhez, érdemes mindenkinek telepíteni: bejelentkezéskor szól, ha a jelszavunk szerepel valamelyik adatszivárgásban.
A magyar internetezők többsége banki adatait félti A magyar internetezők 60 százaléka pénzügyi információinak, banki adatainak biztonsága miatt aggódik a Google megbízásából készített legfrissebb reprezentatív kutatás szerint, amelyet a biztonságos in...

Így kérheti ki az adatait a Facebooktól és a Google-től A művelet pár kattintás, de tanulságos lehet.
Navigációs alkalmazásnak tűnik, de az adataidat lopja: ijesztő csalást leplezett le a Google Résen kell lenni a Google Maps-utánzatokkal, kiváltképp, ha túl sok a reklámmegjelenítés.
Okoscipővel segítené az időseket a Google Gyártópartnereket keres a súlymérős és esésérzékelős lábbelikhez.
Visszavonta a büntetését az Apple, amivel a Google alkalmazásaira sújtott le A napokban derült ki, hogy a Google az Apple egyik tanúsítványát használta arra, hogy megkerülje az App Store-t, így telepítve alkalmazásokat az iPhone-okra és iPadekre.
Lelőtte a Google csodanetét a hóvihar Egyes ügyfeleknél két hétig nem volt internet.
Alig fog ráismerni, úgy megváltozik a mobilos Gmail Az asztali verziót érintő ráncfelvarrás után levelezője mobilos változatát is felfrissíti a Google. Főszerepben a minimalista jegyek.