New Yorkból tér vissza a kormányba Orbán régi-új helyettes államtitkára

Kumin Ferenc korábban két évig volt már helyettes államtitkár, most a New York-i főkonzulátusról tér vissza a régi posztjára.

2018. október 10. 22:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Holnap több vidéki városban is lesz tüntetés, Veszprémben meg akarják lepni Orbán Viktort A Hősök terére sokezer embert várnak, egész Budapesten útlezárásokra lehet számítani.

A Velencei Bizottság politikai állításokat fogalmazott meg Orbán Balázs szerint a szervezet jogi tanácsadóból politikai nyomásgyakorló lett.
'A keresztény kultúrát vették célba' Levelet írt Emmanuel Macron francia elnöknek Orbán Viktor - tájékoztatott a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő a Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét ...
A szociáldemokraták szerint Orbán újabb határt lépett át Az EP frakciója nyilatkozatot adott ki a ma elfogadott túlóratörvényről és az új közigazgatási bíróságok felállításáról.
Egy harmadik Airbust, és további repülőket is vesz a honvédség Arra a kérdésre, miért használja Orbán Viktor is a katonai célú Aribusokat, a miniszter azt mondta: ez is honvédségi feladat.
Levélben gratulált Orbán Viktor Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök a németországi Kereszténydemokrata Unió új elnökének, Annegret Kramp-Karrenbauernek a megválasztásához. A kormányfő továbbra is stratégiai jelentőséget t...

Pókember: Irány a Pókverzum filmkritika A Sony a náluk ragadt Pókember-jogokkal még egy vadonatúj filmes univerzumot indított, ezúttal animált formában. Elsőként Miles Morales húzza fel a New York-i hálószövő ikonikus maszkját, az pedig egy...
Havasi: Amióta a honvédség új repülőgépeket vett, azokkal repül Orbán A miniszterelnök sajtófőnöke az RTL Híradónak erősítette meg, hogy a kormányfő a nem kormánygépnek vett honvédségi gépekkel utazgat.
Tarlós István: az ellenzéknek csupán egyetlen programpontja van A főpolgármester a Hír TV Péntek 9 című műsorában úgy vélekedett, pozitív mondanivaló nincs az ellenzéki oldalon, csupán azt szajkózzák: Orbán Viktort le kell váltani.
Együtt erősek a V4 országai A visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét – mondta Orbán Viktor néhány napja egy cseh kereskedelmi televízióban
Rekordáron kelt el Albert Einstein úgynevezett Isten-levele A becsült ár két-háromszorosáért, 2,89 millió dollárért (826 millió forint) kelt el egy keddi New York-i árverésen Albert Einstein (1879-1955) kézzel írott levele, amelyben a világhírű fizikus az embe...
Cornstein szerint Orbán és Trump személyisége sokban hasonlít egymásra Az amerikai nagykövet azt is mondta, hogy nincs napirendben egy Orbán-Trump-találkozó.