New Yorkból tér vissza a kormányba Orbán régi-új helyettes államtitkára

Kumin Ferenc korábban két évig volt már helyettes államtitkár, most a New York-i főkonzulátusról tér vissza a régi posztjára.

2018. október 10. 22:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zsidókat okolnak a Kavanaugh elleni támadásokért Négy amerikai egyetemen olyan röplapok jelentek meg, amelyek zsidókat okolnak a Brett Kavanaugh főbíró elleni támadásokért - írta kedden a New York-i székhelyű Jewish Telegraphic Agency (JTA) nemz...

Ma zárva tart a New York-i tőzsde Hétfőn zárva van a New York-i tőzsde nemzeti ünnep miatt, kedden a szokásos időben kezdődik a kereskedés.
Szenzációs 57 yardos TD-passzt dobott az NFL sztárelkapója A New York Giants őrületes touchdown-passzal jött vissza a meccsbe.
Mókusszámlálás lesz a Central Parkban Mókuscenzus kezdődött szombaton a New York-i Central Parkban annak kiderítésére, hogy hány bozontos farkú rágcsáló él a Manhattan szívében fekvő 341 hektáros területen.
Megoldódott a New York-i múmia rejtélye 2011. október 4-én New York Elmhurst nevű városnegyedében építőmunkások egy titokzatos, mumifikálódott holttestre leltek. Első ránézésre úgy vélték, csupán néhány napja feküdhetett a kiásott gödör mél...
Orbán csak megérkezett a Vidi londoni meccsére A miniszterelnök Schmidt Máriával, a Terror Háza Múzeum főigazgatójával és Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökével együtt figyeli barátja csapatát.

Itt vannak a hivatalos, színes-szagos Putyin-naptárak 2019-re Szégyen, hogy Orbán Viktorról nem készült még ilyen. Vagy Németh Szilárdról! Vagy Boldog Istvánról! Mire várunk?
'Heves lehetett az ünneplés' Hosszú és heves ünneplés lehetett a 15. kerületben vasárnap éjjel, miután a baloldal és a civilek jelöltje nyerte a polgármester-választást. Így reagált Orbán Viktor a parlament hétfői ülésén arra, ho...
Pár dolog hiányzott, amit aztán láttunk is a kedves szomszédoknál A Hiányzó történetek című sorozatban New York-i zsidók mesélik el a történetüket otthonukban. A tizedik, befejező részben Katie életét ismerhetjük meg.
Két európai vezető nem írta alá Walesa köszöntőjét, és az egyik Orbán A másik a lengyel miniszterelnök. Orbán talán úgy érzi, most aztán bosszút állt az őt kritizáló Walesán.
Német néppártiak szerint Orbán félrevezeti a magyar közvéleményt Egyetértenek azzal, hogy nem zárták ki a Fideszt, de úgy vélik, a manipulációt abba kell hagyni.
Orbán családi ügyvédje is kurátora lett a központi fideszes médiabirodalom kulcsintézményének Bejegyezték a Kaposvári Törvényszéken a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt.