Van még tere a lakásdrágulásnak

A szűken vett belváros és a külső városrészek közötti árkülönbség valamelyest tovább nőtt.

2018. október 11. 15:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Az eddig véltnél sokkal több korallfaj él az ausztrál Nagy-korallzátony mélyebb régióiban Csaknem 200 korallfajt azonosítottak a kutatók az ausztrál Nagy-korallzátony mélyebben fekvő régiójában, amelyről eddig úgy vélték, hogy a virágállatok nagyjából 30 fajának otthona derült ki egy új tanulmányból.
Baleset miatt torlódás alakult ki az M0-son A déli szektorban ütközött négy autó, a torlódás körülbelül egy kilométeres szakaszon tart.
Pénteken a dízelesek örülhetnek A gázolaj olcsóbb lesz.
Potápi: Magyarország mindent megtesz azért, hogy a nemzetiségek itthon érezzék magukat A többéves hagyományra visszatekintő nemzetiségek adventi gálaműsora kezdeményezést méltatva az államtitkár arról is beszélt, hogy az ilyen eseményeken a nemzetiségek megmutathatják magukat.
Olcsóbb lesz a gázolaj péntektől Literenként két forinttal kevesebbért tankolhatunk.
Ismét a Magyarok karácsonyára várják a vendégeket Ópusztaszeren A világ magyarságának közös, jelképes karácsonyi ünnepségére várják a vendégeket pénteken az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, ahol ezen a napon a trianoni békediktátumot és következményeit bemutató tárlat is nyílik tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Ilyen lenne a karácsony, ha 5 éves kislányokon múlna a díszítés: a rózsaszín fenyő csak a kezdet A szokványos arany és piros színek helyett valószínűleg a rózsaszín dominálna.
Aláírásgyűjtés indult az Óbudai Egyetem egysége mellett Az ív szerint elterjedt, hogy az egyetemet, vagy karait más intézménybe olvasztanák be.