Továbbra is ellenőrizné Magyarországgal és Szlovéniával közös határait Ausztria

Bejelentették, hogy jövő májusig szeretnék meghosszabbítani a belső határellenőrzést, az Európai Bizottság kezében a döntés.

2018. október 11. 16:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megviselte az osztrák szántókat az aszály Ausztria kormánya több szervezettel karöltve intenzíven dolgozik a strapabíróbb növényfajták nemesítésén.

Kiemelkedő évet zártak a magyar szállodák Nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő évet zártak a magyarországi szállodák tavaly: a kelet-közép-európai régióban a második legmagasabb volt az egy kiadható szobára jutó bruttó szobaár-bevétel ...
Együttműködik az Intersnack és a Getronics A 7 éves ICT szolgáltatási szerződés Magyarországgal együtt 23 országra terjed ki és 10.000 alkalmazottat érint
Egy jó deal kevés lesz az amerikai kritikák kezelésére Amerikai kormányzati tisztviselők egy háttérbeszélgetésen egyértelművé tették, mi a bajuk Magyarországgal.
Ausztria is megváltoztatná Brüsszel bevándorláspárti politikáját Herbert Kickl osztrák belügyminiszter szerint az európai migrációs politikát is meg kell reformálni ahhoz, hogy az osztrák embereket megvédhessék.
Kártérítést fizethet Ausztria Hitler szülőházának kisajátításáért Az osztrák állam a valós érték ötödéért vehette meg a braunaui ingatlant.

Ausztria a zéró tolerancia elvét vallja az antiszemitizmussal szemben Bécs támogatta a zsidó állam megalakítását emlékeztetett az osztrák kormányfő.
Több magyart toloncoltak ki Ausztriából, mint afgánt Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki.
Troll: Orbán Viktor nélkül érdektelenségbe fulladt a Magyarországról szóló újabb EP-vita Orbán Viktor nélkül érdektelenségbe fulladt az újabb, Magyarországgal foglakozó EP-vita. Azonban senkit ne tévesszen meg a szerdai bohózat, mert májusig biztos, hogy ezt fogják csinálni.
Szijjártó bejelentette: új lehetőségeket keres a kormány Szlovéniával együtt fejlesztenék a gázvezeték-hálózatokat.
Amerikai csapatmozgásokról és semlegességről is tárgyalt a magyar külügy Washingtonban A Direkt36 által ismertetett diplomáciai távirat szerint az USA jóban lenne Magyarországgal, de több ponton elégedetlenek a kormány hozzáállásával.
Deutsch Tamás: az érintettek nem tiltakoztak az álfilantróp lobbiszervezetének listakészítése ellen A Magyarországgal foglalkozó sokadik vitát követően világossá kell tenni, hogy az Európai Parlamentnek nincs semmi joga politikai vitát folytatni egy európai uniós tagállammal közölte a politikus.