Továbbra is ellenőrizné Magyarországgal és Szlovéniával közös határait Ausztria

Bejelentették, hogy jövő májusig szeretnék meghosszabbítani a belső határellenőrzést, az Európai Bizottság kezében a döntés.

2018. október 11. 16:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Székesfehérvár az okosvárossá válás küszöbén A Vodafone Magyarországgal kötött megállapodásnak köszönhetően Fejér megye székhelye lehetővé tette a városlakók számára az okos parkolás lehetőségét.

Merkel, Macron és Kurz - ők osztanák szét leginkább a saját bevándorlóikat Európában Az Eurostat legfrissebb bevándorlással kapcsolatos statisztikái szerint Németország, Franciaország és Ausztria a három legaktívabb állam az uniós tagok közül, akik a saját országaikba bejutó migránsok...
Kovács Zoltán kioktatta Soros lapját, a The New York Timest A The New York Times szerkesztőbizottságát rendkívül "izgatja" és "aggasztja" Orbán Viktor magyar miniszterelnök "jobboldali, nativista, nacionalista politikája" - írta ironiku...
Ausztria támogatja az ENSZ menekültügyi megállapodását Az ENSZ globális migrációs csomagját ugyanakkor elutasítja.
Strache bírálta a CEU Bécsbe költözését Ellentétesen értékelték Ausztria vezetői sajtótájékoztatójukon a CEU (Central European University) Budapestről Bécsbe való átköltözését: míg Sebastian Kurz néppárti (ÖVP) kancellár szerint az oszt...
Magyarország Szlovéniával közösen rendez U21-es foci-Eb-t Magyarország történetében példa nélküli sorozat következik.

Vizsgálja az EU, hogy spórolhat-e a menekülteken Ausztria Eredményes volt a V4-ek közös fellépése, nincs még lejátszva az osztrák családtámogatások ügye.
Szánthó Miklós: A brüsszeli elitnek csak a "liberális" demokrácia a nagybetűs Demokrácia Az EU eredeti szellemiségével ellentétes az, hogy a kettős mérce alkalmazása és az uniós jog megsértése is rendszeres a Magyarországgal szembeni politikai indíttatású támadásokban és eljárásokban az u...
Sargentini: Indítsák el a hetes cikk szerinti eljárást Magyarországgal szemben A jelentés megalkotója szerint azóta is romlott a jogállamiság helyzete itthon, mielőbbi uniós fellépés szükséges.
A románok közel harmada Magyarországgal ápolná a legjobb szomszédkapcsolatot Pontosabban a román állampolgárok 31 százaléka látja úgy, hogy Magyarországnak kellene lennie Románia legjobb szomszédjának.
Potápi: a gyerekek támogatása nélkül magyar jövőről sem lehet beszélni Az államtitkár kiemelte: ezek a pályázati lehetőségek nagyon jók arra, hogy minden magyar közösség, magyar ember megtarthassa az identitását és a kapcsolatát Magyarországgal.
A kormány visszautasította a Magyarországgal kapcsolatos legújabb álhírt Handelsblatt azt hazudta, hogy antiszemitizmus Soros György bevándorláspárti politikájának a kritikája magyar részről.