Katasztrófa helyett: Így élhet együtt ember és robot úgy, hogy mindenkinek jó legyen

Sok munkát tényleg elvesznek majd a robotok, de attól még az emberi gondolkodásra és irányításra továbbra is szükség lesz a jövőben. Az együttélést viszont gondosan meg kell tervezni, ha nem akarjuk, hogy katasztrófába torkolljon.

2018. október 11. 18:41

A cikk folytatása...Friss hírek
A Volkswagennek nagyon megy Magyarországon A Volkswagen konszern márkáit Magyarországon forgalmazó autókereskedések mintegy 37 ezer gépkocsit adnak el az idén, a tavalyi 35 500 után - ismertette Eppel János, az importőri feladatokat ellátó...
Durván elszálltak az ingatlanárak: a kelet-magyarországi panelek mentek nagyot Az értékesítési idő is folyamatosan rövidül....
Fontos intézkedést hozott az EU - Jöhetnek a környezetbarát műtrágyák kötött, a termésnövelő anyagok uniós forgalomba hozataláról szóló új szabályokra vonatkozó megállapodást - közölte az uniós tanács szerdán. A tájékoztatás szerint a rendelet harmonizálja a -...
Díjmentes opcióval nyit a magánhirdetők felé a Duna House Az ingatlanközvetítő hálózatok közül elsőként a Duna House nyitotta meg magánhirdetők előtt portálját, amelyen most már díjmentesen, korlátlan ideig hirdethetik eladó vagy kiadó lakásukat az ügyfelek, jutalékfizetés nélkül. A dh.hu weboldalon az ingatlan iránt érdeklődő látogatók tavaly 33 millió oldalmegtekintést generáltak, amely jelentős forgalomból már a magánhirdetők is részesülhetnek.
Stagnálnak az élelmezési és táplálkozási mutatók térségünkben Több mint 14 millió felnőtt és mintegy 4,7 millió gyermek éhezik Európában és Közép-Ázsiában olvasható az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) ma közreadott elemzésében.
D.A.S. JogSzerviz: táppénz melletti munkavégzés? Mit tehet a munkáltató, ha azt gyanítja, munkavállalója nem is beteg, vagy távolléte alatt máshol végez munkát?

Top hírek:
Bank of China kötvények a BÉT-en Bank of China kötvényeket vezetnek be a Budapesti Értéktőzsdére.
Összesítették, ennyit költött a kormány a határon túl focira Milliárdokról van szó.
Hadiipari és nukleáris megállapodásokat kötöttünk Franciaországgal Hadiipari és nukleáris együttműködési megállapodásokkal új dimenzióba léptek a francia-magyar gazdasági együttműködések - mondta kedden az MTI-nek Párizsban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter francia kollégájával, Jean-Yves Le Driannal folytatott megbeszélését követően.
Az üzemanyagárak szorították le az inflációt Az üzemanyagok árának változása magyarázza, hogy az októberi öt és fél éves csúcsról két éve nem látott mértékben, 0,7 százalékponttal lelassult a fogyasztói árak növekedési üteme novemberben - így kommentálták az MTI-nek nyilatkozó piaci elemzők a kedd reggel megjelent legfrissebb inflációs adatokat.
13 megyében újulnak meg vagy épülnek új nővérszállók a közeljövőben Az ország 13 megyéjében újulnak meg vagy épülnek új nővérszállók a közeljövőben, a beruházások 8,5 milliárd forint uniós forrásból valósulnak meg - jelentette be az emberi erőforrások minisztere kedden budapesti sajtótájékoztatóján.
Tíz évre előre fedezi akkumulátorigényét a Daimler A Daimler AG 20 milliárd euró értékben szerez be akkumulátorokat 2030-ig az egyre növekvő volumenű elektromosautó-gyártás igényeinek a kielégítésére - jelentette be kedden a Mercedes-Benz márkájú gépkocsikat gyártó konszern.